Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 25

(série)
USA, (2013–2014), 7 h 42 min (Minutáž: 21 min)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V dvadsaťpäťke mierne prevážili päťhviezdičkové epizódy nad tými štvorhviezdičkovými a som rád, že som tentokrát nemusel siahnuť po priemernom hodnotení. Originálnych epizód je stále dosť, osobne som mal najväčšiu radosť z Homera ako rozhodcu na svetovom pohári, Vojny umení alebo náhľadu do budúcej budúcnosti rodinky ako aj celého Springfieldu. Inými slovami Simpsonovci bavia v neskorších sezónach najviac epizódami "vychýlenými z normy", čo je dané aj tým, že vymyslieť niečo odzbrojujúce v rámci Springfieldu je čím ďalej, tým ťažšie. ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je podľa mňa posledná vydarená séria. Po tejto sérii to už ide dole vodou. Samozrejme, v každej nasledujúcej sérii sa ešte nájde diel, ktorý mňa osobne baví, ale po 25. je ich čím ďalej, tým menej. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrné hodnocení jednotlivých dílů dvacáté páté série 66% ***. Jediným výrazným rozdílem oproti několika předchozím řadám je lehký úbytek špatných dílů. Ne tedy, že by kvalita 25. série byla kdo ví co, ale vyloženě hrozných dílů tu bylo o něco méně. ()

Reklama

Reklama