Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Recenze uživatele kostej_ k tomuto seriálu (3)

Část III (2022) (E03) 

Tak od setkání dvou legend jsem čekal o dost víc. Děr v ději je opravdu hodně – Obi-wan dorazí na louku, kde když se neobjeví převaděč do pěti sekund, nevydrží čekat, "dlouhá cesta" končí po deseti vteřinách, odbojářka věděla o jejich příjezdu i kdo se blíží, i když jí to nijak nedali vědět, navíc přijela i s bataliónem z opačné strany, Vader nesmyslně náhodně zabíjející vesničany, podivně se chovající tunel, do kterého když vejdete, tak minete toho, kdo jde proti vám, zatímco neviditelně předběhnete toho, kdo do něj vlezl půl hodiny před vámi, všehoschopný a pak úplně neschopný Vader, kterého úplně vyšachuje jedna ženská s pistolkou, Obi-Wan bez jediného šrámu poté, co byl vyválený v ohni. ()

Část IV (2022) (E04) 

Jde to od desíti k pěti, trochu se obávám pointy celého seriálu.  –––Darth Vader: " YOU FAILED ME! DIE !!!" - Force chokes reva –––Reva: " I put a tracker on dem dudes!"* –––Vader: " YOU IMPRESS ME!!!" ()

Část V (2022) (E05) 

Seriál je zpět na úrovni i díky scénáristickému výkonu Andrew Stantona. Nechápu, kde vyhrabali "scénáristku" příšerného třetího a čtvrtého dílu. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

Reklama

Reklama