Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rio de Janeiro čelí útoku zombíků, a tak se účastníci reality show musí schovat v televizním studiu. Tam je ale čekají úplně jiné problémy než masožravé zrůdy. (Netflix)

Recenze (18)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch seriálů, u kterých je to hodnocení těžké, na jedné straně je to nekopromiskní k postavám, má to i slušnou akci hlavě ve druhé polovině, některé postavy zase překvapí tím, že od nich očekáváte že se stanou hajzlové, ale oni přitom zůstanou na té dobré straně. Na druhou stranu, seriál zase v první polovině má ošklivý vizuál, debilita některých postav je neuvěřitelná a obě dvě skupiny, dělají ty samé chyby furt dokola. Pobavilo mně jak druhá skupina, chtěla rozšiřovat teritorium, sázet plodiny a vybudovat nový svět, aby se následně na to pohádali o to, kdo je z nich je více užitečný skupině a v následujícím díle, se už na to vysrali a vládla tam dystopie. Nina, Marcos a Robson, byli z těch všech postav nejlepší a hlavně Marcos a Robson, právě překvapili svým vývojem. Nicméně tak jako u soutěže typu Big Brother i tady převažuje ta lacinost, stupidita postav a neschopnost spolu vycházet déle než dvě minuty, takže ty dvě hvězdičky, k tomu dobře jdou. ()

filmoid 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru to vůbec není špatné, prostředí Ria je neokoukané a brazilská portugalština je mezi chrčením zombíků zábavná. Největší drive tkví v anarchodramaturgii, která nemilosrdně drtí všechny potenciální hlavní hrdiny a několikrát tím obmění vypravěčskou perspektivu. Lépe to funguje, když se to dokouká do konce. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dead set neznám,takže mě úplně netrápilo jak moc se tvůrci Realty Z inspirovali,nebo rovnou kopírovali a asi i díky tomu jsem se docela bavil.A bavil jsem se i navzdory tomu,že tolik nesympatických postav v jednom seriálu (nebo v jakémkoliv jiném díle) sem neviděl snad nikdy.Na jednu normální figuru (jsou tu celkem asi 3) připadá zhruba 4-5 takových,kteří jsou na pěst od začátku až do konce.Na druhou stranu když člověk vidí to co se dnes děje ve světě,tak by to možná přesně takhle nějak vypadalo.Plusem je,že se scénárista nebál všemožných zvratů a díky tomu že nechává umírat /zdánlivě) hlavní postavy udržuje diváka ve střehu.Když bude druhá řada,klidně se mrknu protože jako oddechvka to funguje slušně...60= ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rovnaké tri hviezdy, ako som dal Dead Set, ale popravde toto ma bavilo o niečo viac, veľký podiel na tom mal fakt, že z Dead Set som si už dej nepamätal, tak som nezrovnával a dej bol fakt nepredvídateľný a "naoko" hlavné postavy umierali ako nič... Samozrejme gore efektíky na úrovni, tu sa nesrali z ničím. Jeden z najkrvavejších Netflix počinov, čo poznám... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Brazilský remake starého dobrého Dead Setu (první polovina, v té druhé už to jede samo za sebe), kdy to stíhá bavit, překvapovat i nasírat. Za mě hodně spoko nenáročná pohodovka by Netflix. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Tu sa mi žiada zopakovať svoju recenziu z GoT: "všichni sou mrtví Dave, všichni sou mrtví..". Len tentokrát doslova. ()

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Jako ok je to nelogická kravina, ale Zombie filmů či seriálu je dost na tom stejně. Gore je dobré, krve je taky požehnaně a zombíci vypadají velmi dobře. Takže 3-4* tomu klidně dám, na večer ideálka na odreagování. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Dead Set ja masakr, tohle má už v úvodních titulcích - inspired by Dead Set. A nejenže je to inspirováno, v prvních čtyřech dílech není jiného vůbec nic. A přesto to skoro ve všem zaostává. Nejvíc je to vidět na postavě rešiséra - Zeuse. Toto je v Dead Set kultovní postava, tady je nevýrazná a chvílemi i trapná. Nevím zda to dodívám. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Brazilci by se měli věnovat kopané a plození holek s výstavním pozadím, protože to jim jde... Bohužel v točení remaku jsou ale absolutně mimo - Reality Z je totální výbuch a nedá se to brát ani jako parodie na perfektní Dead Set, který sice napodobuje po dějové stránce, ale ve všech ostatních atributech zaostává o několik tříd. Tu jednu hvězdu dávám pouze a jedině za to, že tam jsou zombíci a těm nemůžu dávat za vinu režijní, hereckou a vlastně celkovou tvůrčí demenci, která opravdu hraničí s odpadem. ()

JerryMalfoy97 

všechny recenze uživatele

Brazilská odpověď na původní britský seriál Dead Set dopadla nad mé očekávání velmi dobře. Samozřejmě původní sérii se to nevyrovná, ale rozhodně to nedělá ostudu. Je fajn změna prostředí do Brazílie a má to celkově takovej ten exotickej nádech. Brazilští herci byly celkem sympatičtí a zahráli to tak nějak průměrně.. v některých scénách se mi zdálo jakoby herci nevěděli co říct a hudba v pozadí se také příliš nehodila. Přesto si myslím, že se jedná o kvalitní zombie seriál, který je dokonce o pět epizod delší než Dead Set, takže se zde příběh rozšiřuje a pozoruje tak více lidí. Příběh byl fajn, rychle to utíkalo a hlavně dobře bavilo. Proto také tak úplně nechápu, tak nízké hodnocení. Za mě 76% ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

První polovina je téměř doslovný, ale dost špatně udělaný remake Dead Set. Zpomalené záběry, kamera a boj se zombíky je na hodně nízké úrovni. Předělat Dead Set, ale vyhodit z něj jakoukoliv myšlenku, jim zřejmě nestačilo a pokusili se na na to naroubovat druhou půlku se svým vlastním, originálním příběhem, který ale většinu času nedává smysl. Věci se tam vynořují odnikud, všichni se chovají jako ti největší kreténi a pronášejí se tam moudra, pro která to dění v seriálu ani nemá oporu. Skončí to pak v podstatě stejně a o to je to zbytečnější, proč něco takového vůbec přidávat. Hrozný anglický dabing, se kterým jsem to poslouchal tomu rozhodně nepřidal, ale i bez něj by to byla slabá splácanina, která má v jedné půlce prostě mnohem lepší alternativu a v té druhé je hrozně hloupá. 25 %. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Toto je lepší remake "Dead Setu" pretože tam bolo všetko hrozne, príšerné, špatné, kde tu to všetko je o dosť lepšie, reality show je úplne skopčená ale zato ma to bavilo o dosť viac než hentá hovadina. ()

Petr.Tlapa 

všechny recenze uživatele

Ach ty zpomalené záběry, tak 10fps. Když máš špatnou kameru, tak na to ser ne!!! Jinak příběhově dobré a postavy taky dobré. ()

Reklama

Reklama