Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

choze 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá francouzská akční storka, která sice připomene Bessonovu produkci, ale narozdíl od ní ji chybí výraznější koncept i obsazení, ale zase se tu nikdo nepokouší o nějaké přiblblé bessonovské humory (jen považte - Ramzy Bedia ve vážné roli!). Příběhově to nenudí, záporák je fajn, z akčních scén bych vypíchl jen snaživou bitku na policejní stanici, jinak aspoň ve finále mohli víc šlápnout na plyn. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zhruba hned po úvodních deseti minutách Vám bude více než jasné, že o nějaké veledílo s velkým rozpočtem nebo ambicemi vážně nepůjde. Pokud Vám ale nebude vadit bolestně malý rozpočet, který je viditelný zejména co se vozového parku týče, či scénář děravý jak řešeto, dostanete poměrně slušnou akční jednohubku, která díky své střízlivé stopáži uteče poměrně rychle aniž by začala nějak nudit. A to mi k alespoň průměrnému diváckému zážitku tentokrát vážně stačilo. (Netflix) ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Trošku film klame, já trailer radši neviděl a i tak musim říct, že akce až zas tolik není i přes poměrně krátkou stopáž. Akční scény jsou plné automobilových honiček, soubojů a padne i nějaká střelba. Bouračky vypadají pěkně, bitky působí drsně a kontaktně, ale nějak mě nevonělo, že akce postrádá logiku. Xkrát během filmu jsem si říkal, že to působí víc na efekt, než nějak přirozeně a i když je hlavní hrdina interpretován jako člověk, co si umí poradit v každé situaci, je to víceméně díky naprosté debilitě těch kolem něj. Hlavně celej souboj na policejní stanici je naprostá parodie, protože, nejenže jeden týpek z garáže vymlátí celou policejní stanici - ono nikoho nenapadne ani vzít zbraň i když jí měli po ruce, v jednom záběru je to až očividné. Charaktery už potom vůbec nefungují i když jejich herci maj charisma a odvádí výbornou práci. Režie je fajn. Na to, abych film bral vážně, by zde musel bejt nějakej balanc v logice. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem nic nečekal ale celou dobu jsem filmu fandil, aby byl fajn. A ve výsledku je docela fajn, umí pobavit, občas překvapí akcí, ale těch zajímavých a zábavných scén je tam ve výsledku tak 15 minut. Což je bohužel málo a film se více soustředí na děravý příběh a šablonovité a nesympatické postavy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No ve finále bylo pro mě to konečný rozhodování docela složitý. Za mě rozporuplnej film. Frantíci tenhle typ akce vždycky točit uměli a nehádám se, že to nebylo zručně natočené, ale celé takové rutinní, nijak mě to v žádném směru neuchvátilo, včetně nevýraznýho hlavního hrdiny. Motivace k daným konkrétním činům ve filmu opravdu pak moc logiky nemá, ale z toho bych se úplně neposral. Dobrý řemeslo, ale čekal jsem víc.45% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Filmovanie snímky prebiehalo vo francúzskom meste Sète v departemente Hérault a trvalo 38 dní. (MikaelSVK)
  • Když ve 22. minutě Areski (Nicolas Duvauchelle) zastřelí přes zadní okno Charase (Ramzy Bedia), okno zůstane v dalším záběru nepoškozené. Díra po kulce se objeví v okně až v 56. minutě, když Lino (Alban Lenoir) prohlíží auto poté, co ho vytáhl z úkrytu. (Fischa77)
  • Štáb měl k dispozici hned několik replik slavného Renaultu 21 Turbo. Lze to poznat především díky koncovkám výfuku, které repliky měly. Ve scéně, kdy Renault jede za kamionem, má pouze jednu velkou koncovku a v další scéně, kdy tlačí policejní Mondeo, má zdvojenou. (UncleMorty)

Reklama

Reklama