Reklama

Reklama

Your Honor

(seriál)
Trailer 2
USA, (2020–2023), 18 h 37 min (Minutáž: 50–63 min)

Tvůrci:

Peter Moffat

Hrají:

Bryan Cranston, Hope Davis, Michael Stuhlbarg, Lilli Kay, Isiah Whitlock Jr., Benjamin Flores Jr., Keith Machekanyanga, Jimi Stanton, Andrene Ward-Hammond (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Když mladistvý syn významného newyorského soudce nechtěně zabije v autě dalšího mladíka jedoucího na motorce, jeho otec naléhá, aby se dobrovolně předal policii. Ale vzápětí si to rozmyslí, protože zjistí, že obětí byl syn místního šéfa mafie, který otevřeně vyzývá k pomstě. Pokusy soudce zbavit se důkazů vedou k tragickým následkům pro dalšího teenagera. (webhomeless)

(více)

Recenze uživatele EvilPhoEniX k tomuto seriálu (2)

Your Honor (2020) 

Zatím bezkonkurenční adept na seriál roku. Doslova vyražený dech. Your Honor má výborný příběh o uznávaném soudci ( Bryan Cranston v nejlepší formě!) jehož syn při astmatickém záchvatu nechtěně srazí mladého motorkáře a ten na místě umírá, syn zpanikaří a z místa činu utíká. Při zjištění, že zesnulý motorkář byl synem největšího mob bosse v New Orleans Jimmy Baxtera, je Bryan ochotný udělat cokoliv, aby svého syna ochránil i za hranici zákona. Perfektní duel uznávaný Soudce vs respekt vyvolávající Jimmy Baxter ( Michael Suhlbarg hraje výborně a bere si to nejlepší od Mickey Cohena), který odvětí: Im going to clean this city and I will make it shine! Ať jsi kdekoliv. Budeš nalezen! Seriál má skvělé tempo, tasí jeden vražedný zvrat za druhým, je to mistrovsky zrežírované i zahrané, napětím jsem lapal po dechu celých 9 hodin, atmosféra je dusná a nepříjemná nepřetržitě, postavy mají všechny hutné charaktery, děj překvapuje každou chvíli a ubírá se nečekanými směry a na své si dojde fanoušek gangsterek, soudních dramat, krimi i vypjatých thrillerů. Při finálním díle jsem dostal takovou ránu mezi oči, že se z toho vzpamatovávám ještě teď. Emoce až na dřeň. Jediný bod dolů, že nedošlo na pořádnou válku gangů v ulicích, ale to odpustím, protože jsem slintal jak už dlouho ne. I Loved it, Your Honor. 9/10. ()

Season 2 (2023) (S02) 

Vrátila se druhá série solidního seriálu Your Honor, kde uznávaný soudce Bryan Cranston je v duelu proti respektovanému gangsterovi Jimmy Baxter. První série byla příjemným překvapením, kde se míchalo soudní drama, krimi, rodinné drama i gangsterka a všechno šlapalo dobře pohromadě. Druhá série je bohužel trochu slabší, jelikož se odkloňuje od původního námětu a přišla mi tak trochu i zbytečná, ale na jednu stranu pořád jde o slušné řemeslo s fajn herci, dostatkem napětí i slušným tempem. Bryan Cranston vychází z vězení a je tak trochu troska ( trochu zamrzí, že už není soudcem, takže soudní bitvy tu chybí). Chce začít nový život, ale jde mu po krku FBI, která po něm chce, aby pomohl zničit Baxterovou kriminální organizaci. Opět je tu dost korupce mezi politiky i policisty, 2 znepřátelené gangy jsou na 2. sérii asi to nejlepší. Jimmy Baxter má pořád charisma na rozdávání a jeho herecký výkon i průpovídky mě hodně bavily. Bavil mě i druhý černošský drogový gang Desire. Je to hezky vyhrocené, ale na válku gangů opět bohužel nedojde ( V co jsem doufal v první sérii, tak nepřišlo ani zde) takže akce se tu divák moc nedočká. Občas se někdo zastřelí nebo zmlátí, ale tím to končí. První půlka série mi přišla poněkud pomalejší, v té druhé jakmile se rozdají karty, tak to šlape už solidně. Především finální dvě epizody, které se věnují soudnímu procesu patří k highlightu. Tam byly emoce, napětí i hutnost ve vzduchu. Bez třetí série bych se však obešel, tvůrci už nejlepší esa z rukávu vytasili a nemají už moc čím překvapit. Kdo rád krimi gangsterky, tak druhou sérii čas neztratí. 7/10. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama