Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 1
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

Komprimus 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je jedním z nejlepších anime, se kterými jsem měl zatím tu čest. Odehrává se v budoucnosti tohoto světa, vesmírné cestování je samozřejmostí a půlka sluneční soustavy je osídlena. Animace soubojů je lehce rozevlátého charakteru a je vskutku vynikající, stejně tak jako animace v celém seriálu. Hlavní hrdina je ležérní typ ve stylovém obleku, kterého si oblíbíte hned po první atmosférou nasáklé epizodě. Pár prostředních epizod seriálu je sice trochu slabších, ale fenomenální zakončení to více než vynahrazuje. Co však mě na tomto anime oslovilo zdaleka nejvíce, je soundtrack, který se skládá z bluesových a jazzový songů nejvyšší jakosti. ()

Snails 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát jsem se rozhodoval, co je podle mě nejlepší anime všech dob. Někdy jsem i váhal, ale nakonec to vždy vyhrál Bebop. Má všechno, skvělé postavy, myšlenku, akci, super soundtrack, vtip a atmosféru. Na epizodu Ballad of Fallen Angels vždy zírám skoro v tranzu a po konci poslední epizody zůstávám potichu několik minut sedět a prostě jen vychutnávám. Jediné, co mě mrzí je, že jsem nalezl vrchol všech anime příliš brzo, pochybuji, že jej někdy něco překoná. ()

Reklama

geimz 

všechny recenze uživatele

Cowboy Bebop je veľmi silné anime, kde ani jeden diel nie je vyložene podpriemerný, či nedajbože rovno zlý. Zápletky jednotlivých dielov majú však kvalitatívne premenlivý charakter, kedy jeden diel vie ohúriť, a hneď ďalší ma nechá chladným. Epizodický formát je preto na škodu, lebo najlepšie diely sú práve tie, kde sa rieši centrálna zápletka, a tých je bohužiaľ po hriechu málo. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Po stránce propracování daného světa, hudby, postav a atmosféry naprosto úžasné, přesto jediné co bych trochu uvítal by bylo rozvedení oné "hlavní dějové linie" jinak nemám nic by co vyloženě vadilo. A konec má u mě velké plus. Doufal jsem že takový bude a naštěstí se tak vyplnilo. Nejlepší epizody: 1x05 - Ballad Of Fallen Angels, 1x25 - The Real Folk Blues I, 1x26 - The Real Folk Blues II ()

McM 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál! Dokonalá hudba, podtrhující atmoféru a úžasná animace (strašně se mi líbili linie). Jediné dvě věci mi vadily - a to byla malá návaznost dílů (takové moc epizodické-snad mi rozumíte) a druhá - že to nebylo delší. Naopak díly, zabývající se minulostí hrdinů měli každý svůj vlastní styl. Jak melancholický Spike, tak noirovsky působící Jet. Feye je nádherná ženská, kterou doma nechcete mít! Což já osobně nemůžu říct o Ed s Einem - ti byli tak dokonale roztomilí a infantilně ulítlí. Díl Hard Luck Woman mne úplně dojal. A konec..no škoda slov.. Prostě super seriál! ()

Galerie (525)

Zajímavosti (20)

  • Město, které si Fayne pamatuje ze vzpomínek, byl zřetelně Singapur. (Natami)
  • Ruční zbraň Jeta Blacka je Walther P99. Fayina ruční zbraň je typ Glock 30. 45. (Natami)
  • 24. epizoda nekončí heslem: "See you cowboy" či: "To be continued", ale: "See you cowgirl". To proto, že tento díl byl věnován právě ženám. (P. J. D.)

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama