Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 2
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Recenze uživatele AngelLucy k tomuto seriálu (1)

Kovboj Bebop: Lovec odměn (1998) 

"Rozumnět si beze slov" je část jednoho mého oblíbeného přísloví, které na tohle anime dost sedí. Díky němu je také tak neobyčejné. Nesmím však zapomenout ani na jeho originalitu hudební kulisy, kde často zaslechnete prvky různých žánrů jazzu, ale také sem tam zazní i tóny harmoniky na připomenutí, že je to opravdu westernové sci-fi. Epizodický děj se ve většině anime brzy omrzí, ale K.B. se neunavil ani po deseti dílech, kde sršil neustále novými a novějšími nápady. Střídá vážné, až úvahové díly, někdy plné nostalgie, s nevyřízenými účty, ale i s amnesií ovlivňující jednu z postav... se střeštěnými epizodami, které jsou plné vtipných dvojsmyslů, narážek, gest a nezapomenutelných hlášek. - Přibližují vám tak postavy netypickým způsobem, kdy rozlišují jednotlivé charaktery výraznou osobitostí. Když jsou však spolu, nehádají se tak často, jak byste si mohli myslet. Dokáží být totiž empatičtí i tolerantní vůči sobě navzájem. Díky jeho jedinečnosti mu dávám 5, bohužel slabších kvůli konkrétní chvíli, která mě velice zklamala, víc vám ale už nechci spoilerovat.. :) ()

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama