Reklama

Reklama

Skylines

Trailer 1

Obsahy(1)

Záhadný mimozemský vir začne ohrožovat lidstvo, a tým elitních vojáků proto musí do vesmíru vyřešit celou situaci jednou provždy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování už je čistý komiks, odpad. Tak jsem se těšil v duchu byť béčkového sci-fi, že se podíváme na jejich planetu po předchozí návštěvě kosmické lodi, ale co se z toho vyklubalo byla doslova hrůza. Přitom je to točené od jedničky po deseti letech, divák by očekával daleko víc. Lara (Rose) běhá v tričku po emzácké planetě samozřejmě pro nás s dýchatelným vzduchem aby pak po zničení planety vyskákala po troskách až do kosmické lodi, kde předvede svoje bojové umění. A jako zbytečná nádstavba ještě trocha trapného kung-fu boje ve stanovém táboře na Zemi. Od prvního Skyline se celá sci-fi trilogie zvrhla naprosto jiným směrem. Skyline 80%, Beyond Skyline 60 %, Skylines odpad. To nasere. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Je to zbytečně dlouhý, ale stejně jako dvojku jsem si to užil. Líbí se mi, že tahle béčková sci-fi série se každým dílem rozšiřuje o zajímavé nápady kolem mimozemšťanů, které napadly naši Zemi. Posledních 20 minut jsem si užil dokonale a klidně bych si dal i 4 díl, akorát, že si neumím představit o čem by byla. Fajn béčko... tahle série mi vůbec nevadí. 5,5/10 ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem první tento díl a zjevně to nijak nevadilo, neb úvod vše na začátku vysvětluje. Docela zábavná taškaice s mimozemšťany, co měmí barvu očí a své veslé mozkuchtivé povahy. Pointa je sice odhalitelná už cca po 25 minutách, ale docela hezky se na to koukalo, vizuál slušný, hudba se hodila. Za mne cca 65%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ako sa z nenáročnej, lacnej a mdlej jednotky v dvojke a trojke stal mix jednotky, Dňa nezávislosti, Districtu 9, VotrelcovVesmírnej pechoty. Jednotka ma neprekvapivo nebavila, dvojka ma prekvapivo bavila a trojka ma skôr nebavila, než bavila. Zbytočne dlhé. Nie je to zlé a po vizuálnej stránke je to slušné, ale postavy o ničom a univerzum mimozemšťanov ma otravovalo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Lobotomická demence a definitivní hřebík do rakve série Skyline. Jednička je dodnes hodně nedoceněná sci-fi, která uměla strhnout fantastickými efekty a z průměru ji vytáhl výtečný konec. O 7 let později se z ničeho nic objevil druhý díl, který první půlku doslova šokoval svoji kvalitou. Charismatický Grillo, dobré navázání na první díl a opět solidní efekty. V druhé půlce po přesunu do džungle se z toho stala neskutečná sračka a druhá naprosto ujetá kungfu půlka to poslala do hajzlu. Pořád se to ale jako celek dalo. Trojka je šílený a ubohý bizár od začátku do konce. Příběh nemá hlavu ani patu, dialogy jsou doslova utrpení a celé je to neskutečně komické. Ta invaze do stanového městečka které brání jeden dědek, jedno pubertální dítě a vyhořelá Rhona Mitra, to mělo znamenat co prosím. Tenhle film je jasný důkaz, že první část dvojky byla fakt jen nějaký slet šťastných náhod. Je to škoda, mít to v rukou šikovný režisér a scenárista který nemá v hlavě nasráno, mohl být ze značky Skyline docela kult. 1* z milosti za opět skvělé efekty a nádherný kozy Lindsey Morgan. Bylo utrpení to dokoukat do konce.20%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Generál v čase 01:21:00 cituje z hinduistického písma Bhagavadgíta: „Teď jsem se stal smrtí, ničitelem světů,“ stejně jako J. Robert Oppenheimer při testu atomové bomby Trinity v červenci 1945. (DJMaroko)

Reklama

Reklama