Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (276)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ďalšia "StarVórština", tento krát ďaleko viac postavená na efekte fantázie "iného sveta", opierajúca sa o príbeh, ktorý je rozhodne viac akčnejší, ako v prípade "Obi-Wan Kenobi-ho". Bavil ten druhý, bavil ma aj tento, lebo ako kurevsky veľký fanúšik Star Wars, mi stačí ďaleko menej ako možno ostatným. Á ozaj. Áno. Nie je tak dobré ako Mandalorian. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Mandalorian 2.5, aneb když hlavní hrdina v 1 díle kompletně absentuje a v dalším je na pár vteřin, tak je něco špatně. Není to spin-off, na to je tu právě děj, kdy se vrací Mandalorian důležitý pro jeho pokračování. Sice to končí tak, že  závěr druhé série, kdy se musel rozloučit se svým chráněncem je v podstatě anulován, ale zachraňuje tu bídu co je ve zbytku. Vůbec bych nečekal, že nejlepší epizodu nabídne Bryce Dallas Howard (je vidět, že geny zdědila dobře) a nejhorší 3 epizody má na svědomí Robert Rodriguez. Mizerný děj, mizerná akce. Poslední díl má dlouho akci, ale takticky totálně debilní včetně cringe gangu, který je směšný dost. Boba Fett zas furt sundává helmu, ale má jen kecy, tváří se jako drsný kápo, ale dělá pro to minimálně a furt se ptá na názor druhých. Takhle fakt ne. Ten těžký fan service to nezachrání. 5/10 ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Upřímně, docela jsem s tím zápasil. Hrozně mi vadilo, jak je celá série nekonzistentní a dramaturgicky podivná. Proč se to jmenuje Boba Fett, když nakonec poslední třetina skoro ani o Boba Fettovi není? Snaha vybudovat universum navzájem úzce propojených seriálů jako u marvelovek a dojit to co se dá je očividná. Většinou se to ovšem hrozně táhne, což by nevadilo, pokud by to bylo dobře uchopeno a nadstandardně dobře napsáno. Ale není. Writingově jsou to typické Star Wars ala Filoni. Opět se točí staronová témata a opět se útočí na nostalgii (a ještě se u toho stihne vykrást Duna). V jednotlivých scénách to místy funguje (výcvik), ale jako celek je to takové dost... eh? "Proč zrovna teď a tady v tomhle seriálu?" jsem si opakoval celý šestý díl. Je z toho také strašně cítit i omezený budget a jakkoli mám rád fyzické efekty, někdy jsem měl skoro až pocit, že se dívám na nějaký záznam z LARPu s nedostatečným počtem účastníků. Potom ale zase seriál předvede moc pěkné a viditelně drahé CGI sekvence (a jeden překvapivě kvalitně omlazený xicht), až si zase říkám, proč to mimo tyhle sekvence působí tak levně a filmařsky v určitých chvílích skoro až nezvládnutě (obzvlášť s ohledem na zkušené matadory na režisérské sesli). Dvě jsou málo, ale ty tři hvězdy jsou tentokrát dost umouněné. Bavil jsem se... jen ale daleko méně, než jsem očekával. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Čistokrevný Star Wars western, kde si tvůrci tak trochu dělají co chtějí a jsou pro fan servis ochotní obětovat konzistenci základního příběhu. Boba je plný flashbacků, na dva díly klidně odskočí odvyprávět co je s nejnovějším Skywalkerovým žákem a demoluje Tatoine ve stylu Godzilla vs Kong Kong. Dobře se na to kouká, ale Star Wars mají navíc. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

miluju Star Wars,ale Boba Fett nikdy nebyl postavou,která by mě nějak extra zajímala.Jeho solovka je tak pro mě první SW seriál o kterém moc nevím co si myslet.Celá ta série totiž působí dost nevyrovnaně a budí dojem že pro Bobu neměli tvůrci vymyšlený extra dobrý příběh a tak si pomohli tím nejjednodušším co šlo.Díky tomu se tak na scénu vrací Mandalorian Din Djarin a Book of Boba Fett je tak prvním seriálem jehož dvě nejlepší epizody jsou z úplně jiného seriálu.Přítomnost Manda a následně i Grogua tu totiž zastínila úplně vše a naplno ukázala,že Bobův příbeh je v tomhle případě docela slabota.Byl sem připraven dát čtři hvězdy,nicméně když mi došlo,že bych je dal jen díky Mandovi,nechám to za tři a budu doufat,že v případné další sérii se to zlepší.Kdyby ale nevznikla a Disney si dal brousil diamant v podobě Mandaloriana,asi bych se nezlobil...68% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (51)

  • TIE/sa bombardéry si odbyly premiéru v Impérium vrací úder (1980). Zkratka SA pak odkazuje na podrobnější popis modelu TIE Bomber a to Surface Assault. Jsou to tedy bombardéry upravené a modifikované pro útok na pozemní cíle. (Veskoslav)
  • Nástroj, který Boba Fett (Temuera Morrison) používá k tvarování své gaffi hole, je vojenský LC-14B, Woodman's Pal. Je součástí sady pro přežití letecké posádky. (LUKICKK)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama