foto

Hans Zimmer

  • nar. 12.9.1957 (61 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

BAFTA

Florida Film Critics Circle Awards

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Dune
The SpongeBob Movie: It's a Wonderful Sponge
Top Gun: Maverick
Wonder Woman 1984
2019 Lví král
X-Men: Dark Phoenix
2018 Vdovy
2017 Blade Runner 2049
Dunkerk
Mimi šéf
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Inferno
Kung Fu Panda 3
Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
Poslední tvář
Skrytá čísla
2015 Chappie
Dáma ve zlatém
Malý princ
Všechno, co mám
2014 Amazing Spider-Man 2
Interstellar
Son of God
Zimní příběh
2013 12 let v řetězech
Mr. Morgans letzte Liebe
Muž z oceli
Osamělý jezdec
Rivalové
2012 Madagaskar 3
Simpsonovi: Maggie zasahuje
Temný rytíř povstal
2011 Dilema
Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
Rango
Sherlock Holmes: Hra stínů
2010 Jindřich IV. Navarrský
Megamysl
Poznáš, až to přijde?
Počátek
2009 Andělé a démoni
Nějak se to komplikuje
Sherlock Holmes
2008 Casi divas
Duel Frost/Nixon
Kung Fu Panda
Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five
Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Planina v ohni
Temný rytíř
2007 Piráti z Karibiku: Na konci světa
Simpsonovi ve filmu
2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Prázdniny
Šifra mistra Leonarda
2005 Batman začíná
Kruh 2
Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
Madagaskar
Pan Rosnička
2004 Král Artuš
Laura a její hvězdička
Letka Bouřliváků
Příběh žraloka
Španglicky snadno a rychle
2003 Lepší pozdě nežli později
Poslední samuraj
Slzy slunce
Švindlíři
2002 Kruh
Spirit - divoký hřebec
2001 Hannibal
Kluci v mém životě
Nezlomný
Pearl Harbor
Přísaha
Černý jestřáb sestřelen
2000 Eldorádo
Gladiátor
Mission: Impossible II
Nejlepší obchodníci
1999 Mrazivý faktor
1998 Princ Egyptský
Tenká červená linie
1997 Lepší už to nebude
Peacemaker
Stopy ve sněhu
1996 Fanatik
Kazatelova žena
Operace: Zlomený šíp
Skála
Tajemný ostrov pokladů
1995 Dva v tom
Dvě smrti
Krvavý příliv
Neznámý Rangún
Síla lásky
1994 Lví král
Princezna
Vzbuďte se, vojáci!
Zóna úniku
1993 Dívka z kalendáře
Dům duchů
Kokosy na sněhu
Mladší a mladší
Pravdivá romance
Zabiják
1992 Hračky
Radio Flyer
Síla muže
Velké vítězství
Špioni, lži a alibi
1991 K2
Kde odpočívají spící psi
Myslete na Henryho
Oheň
Thelma a Louise
To the Moon, Alice (TV film)
1990 Arcadia
Bouřlivé dny
Chicago Joe a holka ze šantánu
Oběti osudu
Psychopat ze San Francisca
Pták na drátě
Zelená karta
1989 Diamantové lebky
Rozbouřený život
Černý déšť
Řidič slečny Daisy
1988 Burning Secret
Noční přízrak v poledne
Paperhouse
Rain Man
Rozdělený svět
Taffin
The Fruit Machine
1987 Comeback (TV film)
Poslední expozice
Vítr
1986 Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny
The Zero Boys
Trosečník
1985 Bezvýznamnost
Wild Horses (TV film)
1984 Histoire d'O: Chapitre 2

TV seriály

2016 The Crown (TV seriál)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
2013 Bible (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Okinawa (E09)
Iwo Jima (E08)
další epizody (10)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 El candidato (TV seriál)
1993 Vesmírní jezdci (TV seriál)
1988 First Born (TV seriál)

Dokumentární

2018 Believer
2017 Hans Zimmer v Praze (koncert)
Modrá planeta II (TV seriál)
2016 Zázračná planeta II (TV seriál)
Města (E06)
Pláně (E05)
Pouště (E04)
další epizody (6)
2011 Zvědavost (TV seriál)
2003 Journey to Safety: Making 'Tears of the Sun'
Thelma & Louise: The Last Journey
2002 The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
2001 Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
2000 Gladiator Games: The Roman Bloodsport (TV film)
1998 The Last Days
Třetí říše v barvě (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)
Millennium: Tribal Wisdom and the Modern World (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Alicia Keys fëat. Kendrick Lamar - It's On Again (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2002 Durch die Nacht mit... (TV pořad)
1995 67. Annual Academy Awards (TV pořad)
Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(28 025)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace