Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, Mr. Bellisario pochopil, že JAG je o ničem a je mrtvý. Sice pozdě, ale nakonec to pochopil. Pak zašel na pivko s Jerrym Bruckheimerem, od kterého so domáknul, že teď frčí soudní lékařství a moderní vyšetřovací metody. A světe div se, vzal to za ještě lepší konec než zmiňovaný král popcornu. NCIS (téměř) nepoužívá nesmyslné až haluzové vyšetřovatelské vychytávky, a i když si občas vypomůže trochu supermanskou berličkou (která ale opět nedosahuje šílenosti JAGu, kdy mj. Hormon Rabb nakopal instruktorovi NAVY SEALs), je dostatečně zábavná i napínavá, nabízí skvělý tým, který si zamilujete, a je sakra šikovně natočená. A Sasha Alexander je celá taková šikovná;) Po rozchodu není lepší objekt, na který se můžete upnout:)) S druhou sérií nás ovšem božská Kate opustila a zlomila tak spoustu srdcí... Ale život jde dál, a když vám ho zpestří někdo jako Ziva Davidová, se spoustou věcí se vyrovnáte lépe:) Jak jsem onehdy říkal Tylerovi - hele, já vim že ta holka prošla izraelskou armádou a Mossadem, že mučí lidi a vůbec je to stroj na zabíjení...ale když ona je prostě tak roztomilá...:) ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Seriál je celkem průměrná americká propagační sračka, mnohem zábavnější jsou jeho fanouši. Třeba tenhle DJ Laky, který se pustil do psaní a vypadlo mu z paličky skoro až vyznání : "Podle mě nejlepší seriál, který jsem za poslední dobu vyděl. Hlavně nejlepší herec co hraje Gibse a Dinozá. Ty jsou podle mě nejvtipnjší. Dávám 100%." No není to roztomilý? ()

Reklama

činta 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla. Všechny postavy do jedné mají svůj originální příběh, seriál nešetří nečekanými zvraty a překvapivými situacemi, geniální situační humor, díly které mají hlavu a patu a nemůžete si být jistí, jestli nějaká úplná drobnost nebude hrát třeba v dalším části hlavní roli a hlavně tuny charismatu Leroye Jethra Gibbse. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V dnešní době zaplavené spoustou krimiseriálů se mi většina plete. Ale tenhle je jiný!!! A lepší!!! Nejvíc jsem si oblíbil Pauley Perrette, ale i Mark Harmon a ostatní jsou natolik výraznými herci, že mě to prostě baví. Pokud se rozhodnout pro nějaký krimiseriál v současné době, tak vřele doporučuji tento!!! 85% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zo známych a úspešných krimináliek, ktorá ma podobne ako CSI obišla, a to najmä kvôli dokonale nevýrazným a nesympatickým hlavným postavám. Vlastne čo si spomínam, tak kedykoľvek som NCIS zbadal v TV tak som prepínal inam a keď som mu aj šancu náhodou dal, tak som z neho dvakrát nadšený nebol. U mňa slabota a 2* len za solídnu technickú stránku. 25% ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Gibbs má krvnú skupinu 0 negatív. (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama