Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně zábavné. Zejména ta snaha o zpopularizování novinařiny v české zemi, kdy v každém díle objevují nové a nové kauzy a přitom když se ráno kouknete do novin, tak zjistíte, že hlavní zprávou dne je, že se nejmenovaná celebrita opila na veřejnosti, zasouložila si s někým s kým neměla a nebo se nechová příkladně ke svým sousedům či rodině. Seriál je jen zase klasický slepenec různých osudů, které stejně jedou v rytmu klasických soapoperních charakterů. ()

vejfukCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál co naše milá planeta Nova vysíla (pokud ty ostatní lze nazvat seriály). A teď to nemyslim jako nejlepší ze všech těch hrozných seriálů, ale tak že Redakci sem sledoval a musim říct že se mi líbila. Ale na 5 hvězd to určitě není, občas tam samozřejmě byly díly který byly nic moc a scenář některých z nich byl imho hloupý (viz. třeba díl s černochem a neonacistama). Ale celkově se jedná o zajímavou podívanou. ()

Reklama

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Vtipné a svižné jsou výstižná slova. Nebyl díl, který by mě nebavil. Sice si mohli nechat od cesty ty hostující hvězdy, ale na české poměry posledních let, kdy se točí další a další pokračování Nemocnice na kraji města, nejrůznější Ordinace, Křehké zpoutané vztahy či Uličníci, je to vysoký, velmi vysoký nadprůměr. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti jinejm skvostum, ktere vyrabela televize Nova je tohle docela koukatelny. Herecky vykony mi pripadaly jako by spis improvizovali, ale ono s tak deravym scenarem se neni co divit. Nastesti i kdyz to je misty trapny, je to vetsinou docela pohodicka a kdyz to porovnam s jinejma skvostama (Rodinna pouta, libovolna telenovela) tak si to 3* zaslouzi. ()

k212 

všechny recenze uživatele

No po dlouhé prodlevě, snižuji své hodnocení o dvě hvězdičky, asi jsem kdysi viděla tu lepší část Redakce. Navíc mě po první čtvrthodině přišli všichni herci tak nějak (tak úplně) křečovití až nevěrohodní a to je při pohledu na obsazení fakt hodně divný a svědčí to jen o tom, že něco je špatně - scenář a režijní vedení hádám. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama