Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

bloom 

všechny recenze uživatele

Je to příjemné osvěžení českého seriálu po všech těch Pojišťovnách. Je dobře, že se u nás začaly točit seriály podle zahraničního formátu. Potěší jak známé tváře (Matásek, Šteindler, Batulková), tak i mladí, ale nadaní herci (Novotný, Zach, Ployhar). Zpočátku mě rozhodila výměna Barbory Kodetové za Martinu Válkovou, ale začínám si zvykat. Zároveň si myslím, že by zvláštními hosty neměly být pouze tváře Novy. ()

GianniP 

všechny recenze uživatele

Není to seriál, který bych si nahrával, abych si ho mohl pouštět ve volném čase, ale při současné konkurenci (Ulice, Pojišťovna štěstí a jiné) a na to, že to natočila NOVA to ujde. Já to v létě 2008 používal jako kulisu, když jsem při tom dělal na počítači a rozhodně jsem nebyl zhnusen. Pro odpolední vysílací čas je to celkem vhodné. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

O prázdninách 2008 jsem se díval na něketeré starší díly, novinářské a detektivní zápletky jsou občas hodně bachrlaté, ale pořád je to UMĚNÍ v porovnání s tím, kam to nova se všemi těmi Ordinacemi a Pojišťovnami dotáhla. A soukromí novinářů není líčeno vůbec křečovitě. A až na výjímky skvělí herci (Novotný, Šteindler, Matásek...) Navíc budiž Redakci dík za to, že vykopla Jiřího Vejdělka směrem vzhůru. ()

Daviidesek 

všechny recenze uživatele

Oproti jinejm skvostum, ktere vyrabela televize Nova je tohle docela koukatelny. Herecky vykony mi pripadaly jako by spis improvizovali, ale ono s tak deravym scenarem se neni co divit. Nastesti i kdyz to je misty trapny, je to vetsinou docela pohodicka a kdyz to porovnam s jinejma skvostama (Rodinna pouta, libovolna telenovela) tak si to 3* zaslouzi. ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Hodnotit asi není úplně fér - já viděl jen jeden díl (a ještě k tomu ne úplně od začátku), ale bohužel ten, který tu zmínila kleopatra a gemini. A z toho dílu na mě civěly všechny znaky té typické novovské seriálovské produkce. Takže odpad a nikdy víc. PS: Viděl jsem ještě jeden díl a v porovnání s ostatní novovskou produkcí to zas tak hrozný nebylo... ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama