Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Seriál drží nad vodou charismatický Viktor Seidl (David Matásek) a fotograf Kamil (Roman Zach), který použitím vtipných hlášek a satyrických trefných komentářů dokáže pobavit. Divák alespoň na chvíli zapomene, že jde o laciný seriál z produkce TV NOVA. Oba herce hodnotím půl hvězdičkou, a protože Redakce jiné plusové stránky nemá, hodnocení je jednoznačné - 1 hvězdička! Bohužel jsem se nikdy nedokázal vžít do rolí ostatních redaktorů. Spíš přemýšlím, proč všechno hrají tak kýčovitě a strojeně. Vrcholem všeho je výkon Milana Šteindlera alias novináře Lubora. Těžko něco vyčítat tomuto chlapci, on je totiž trapnej všude, kde vystupuje a když má nasadit vážnější tvář vypadá ještě trapněji. Svým "výkonem" Šteindler strhl i ostatní kolegy z redakce včetně manželky Veroniky (Zuzana Onufráková), malinkaté Anny (Dana Batulková) a v neposlední řadě Lindu, přítelkyni tlustého stážisty, v podání Ireny Máchové, které věnuji poslední řádky mé kritiky. Hraje hlavní roli v zatraceně amatérské scénce. Fotograf Kamil nepřijde ráno do práce, ona vytuší že se mu něco stalo, a tak mu jede na pomoc. Náhodou objeví silnici v lese, kde je Kamil usmrcován plyny z výfuku v autě jednoho podvodníka. Další čirou náhodou jede kolem policie, která chce nejdřív vysolit pokutu za parkování na úzké silničce, ale prioritně zachrání Kamila. (Inu snažit se zabít člověka u silnice, kde jezdí policie a pokutuje drobné dopravní přestupky, to chce mít vlastnost, jež museli mít režiséři Redakce, - Krejčí a Vejdělek - aby tento paskvil protlačili do televize - odvahu.) http://www.youtube.com/watch?v=Vf0YKZvApGU ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Lepších 40%. Oproti jiným seriálům je to ještě dobrý. Každopádně tak jako tak, až na občasnou vtipnost se jedná o vesměs celkem nudný, místy až trapný a naivní seriál, ve kterém se nenajde nic nového. Nicméně začátky byly lepší, tam bych dal možná i 3*, takových 50%, ale jakmile odešel Matásek a Kodetová, šla kvalita a vtip dolů a už to nebylo až tak moc na koukání, jen spíše pro chvíle velké nudy. Před tím se to jakš takš dalo. Výsledek je tedy těch 40%. Howgh! ()

Reklama

Džej Ár 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných českých seriálů poslední doby jsem byl schopen shlédnout všechny tři dosud proběhnuvší díly, a to dokonce bez pocitu znechucení. Navíc, i přes průhlednost některých zápletek, jsem se docela bavil. Strhávám jednu hvězdičku za druhou řadu, která už je mnohem horší, nepravděpodobné zápletky, rádoby "celebrity" v každém díle... no fuj.... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na Novu to byl celkem úspěch. Když to nepřeháněli se vztahy a věnovali se některým zajímavým případům, celkem to šlo - v první sérii. Ty další, to už byla hrůza. P.S. Někdo, kdo byl zodpovědný za hudbu k seriálu, tak má asi rád filmovou sérii "Návrat do budoucnosti". V jedné epizodě na večírku zazní Earth Angel a pak klasické Johnny B. Goode (verze přímo z filmu) a v jiné epizodě s kovbojem u baru zase zazní přímo soundtracková originální skladba od Silvestriho ze třetího dílu (konkrétně ta, když se Marty prochází po Hill Valley). A v jedné epizodě je ještě Power of Love z prvního dílu. ()

Hird 

všechny recenze uživatele

Druhou řadu jsem téměř nesledoval, přišla mi o dost horší než ta první. Ta mě celkem bavila. Ano, je to účelová zábava, všechno je tam moc umělé a neuvěřitelné, ať už to jsou toporné dialogy, dokonalé prostředí nebo dávno profláknuté a předem odhadnutelné dějové "zvraty", odbočky, náměty jednotlivých dílů. Ale docela hezky se na to kouká a příjemně se u toho usíná... Jsou i mnohem horší seriály, kterými se dá zabít večer... ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama