Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Diskuze

Skopy88

Skopy88 (hodnocení, recenze)

Úplná tragedie to není,ale fakt hodně mi tam vadí Michal Novotný.

TakeItEzy

TakeItEzy (hodnocení, recenze)

Jediná pozitivní věc na tomto seriálu je hezounká Ierna Máchová. Jinak je to o ničem. Podobně jako Ulice (Solaříková), Pojišťovna štěstí (Štíbrová) atd.

Zemi11

Zemi11 (hodnocení, recenze)

Seriál drží nad vodou charismatický Viktor Seidl (David Matásek) a fotograf Kamil (Roman Zach), který použitím vtipných hlášek a satyrických trefných komentářů dokáže pobavit. Divák alespoň na chvíli zapomene, že jde o laciný seriál z produkce TV NOVA. Bohužel jsem se nikdy nedokázal vžít do rolí ostatních redaktorů. Spíš přemýšlím, proč všechno hrají tak kýčovitě a strojeně. Vrcholem všeho je výkon Milana Šteindlera alias novináře Lubora. Těžko něco vyčítat tomuto chlapci, on je totiž trapnej všude, kde vystupuje a když má nasadit vážnější tvář vypadá ještě trapněji. Svým "výkonem" Šteindler strhl i ostatní kolegy z redakce včetně manželky Veroniky (Zuzana Onufráková), malinkaté Anny (Dana Batulková) a v neposlední řadě přítelkyně tlustého stážisty v podání Irena Máchové, které věnuji poslední řádky mé kritiky. Hraje hlavní roli v jednoznačně nejamatérštější scéně. Fotograf Kamil nepřijde ráno do práce, ona vytuší že se mu něco stalo, a tak mu jede na pomoc. Náhodou objeví silnici v lese, kde je Kamil usmrcován plyny z výfuku v autě jednoho podvodníka. Další čirou náhodou jede kolem policie, která chce nejdřív vysolit pokutu za parkování na úzké silničce, ale prioritně zachrání Kamila. (Opravdu vtipné snažit se zabít člověka u silnice, kde jezdí policie a pokutuje drobné dopravní přestupky).

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

No, začal jsem to sledoval z přehnaného dostatku volného času a s klidem můžu říct, že se u toho bavím. Třeba se to sešupne dolů, třeba taky ne.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Podle mě velmi pohodovej seriál, i když občas trochu nereálný. Ale jinak např. Kleopatra naschvál přehání - jak ten tlouštík trénoval na boxérský zápas "celý 1 den!!!!!!!", tak samozřejmě dostal přes hubu, takže až TAK nereálný to není... A navíc úroveň ještě vytahuje Milan Šteindler a Michal Novotný.

Reklama

Reklama