Reklama

Reklama

Útěk z vězení

(seriál)
  • USA Prison Break (více)
Trailer 1
USA, (2005–2017), 63 h 43 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Paul Scheuring

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Dominic Purcell, Wentworth Miller, Robert Knepper, Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, William Fichtner, Wade Williams, Peter Stormare, Rockmond Dunbar (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Proč Michael Scofield, mladý, vzdělaný, vysoce inteligentní a finančně zajištěný muž, přepadne banku? Proč při soudním jednání přistoupí na všechny podmínky a bez odvolání přijímá pětiletý trest ve vězení Fox River? Protože v tomto vězení čeká na popravu jeho bratr Lincoln Burrows. Michael věří v jeho nevinu a tak s dokonale promyšleným plánem útěku přichází, aby jej zachránil. Ve vězení se však věci nemají úplně tak, jak si představoval a tak musí krom všudypřítomnosti bachařů věnovat pozornost i zvídavému postoji některých spoluvězňů, kteří by rádi utekli též. Navíc se v nebezpečí ocitá i Lincolnova rodina, protože někdo vysoce postavený tahá za nitky a jeho poprava je pro něj velmi důležitá. (Isherwood)

(více)

Recenze uživatele T2 k tomuto seriálu (1)

Útěk z vězení (2005) 

__Prison Break: 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $8,316,399 //počet predaných kusov 224,361║ __Prison Break: 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $9,342,767 //počet predaných kusov 245,927║ __Prison Break: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,797,981 //počet predaných kusov 118,724 ║ __Prison Break: 4.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,198,236 //počet predaných kusov 130,637║ __Nič zázračné som na tomto seriály neobjavil a asi aj preto som horko ťažko dopozeral dva fádne diely pri mojom náhodnom zakotvený pri TV obrazovke. Možno že som pristúpil k seriálu v nesprávny čas(3.seria?), lebo pozerám že uživateľ novoten ju ohodnotil asi tak ako som to vnímal pri pozeraní aj ja. Dosť ma prekvapuje úspešnosť týchto nových seriálov čo nič preborné neprinášajú. _________ V roku 2017 som sa pustil do tohto seriálu na novo a 1.séria dosť dobrá, má to dobré tempo, napätie, vypäté situácia, dravosť a aj drsnosť, možno tých náhod je až pres príliš ale dobre beriem to tak že aby reč nestála./85%/ ____2.séria už ale na tých až prílišných náhodách padá, lebo aby sa väzni takmer z ničoho nič stretávali na tých istých miestach? Tak to už je trošku iná káva. O veľkej naivite už ani nehovoriac. Občas ale nejaké tie nápady na dejové zauzlenie sú dobré, samozrejme dávka dobrého napätia nechýba./75%/ ____ 3.séria je už dosť statická. Nemá to tu už to správne miesto, také dosť na silu kuchtené. A oproti prvej je tam rapídny pokles už to nemá tie potrebné grády./60%/ ____4.sériu som začal pozerať ale asi zostanem len pri prvom diely, lebo už tam to naznačilo, že to je dosť na silu zbúchané a hlavne také dosť bezhlavé, škoda, domrvili to. /70%/ ()

Související novinky

Další tajemný thriller od režiséra Oldboye

Další tajemný thriller od režiséra Oldboye

13.06.2011

Je to zajímavá kombinace jmen. Kultovní korejský tvůrce Chan-wook Park na postu režiséra, Tony a Ridley Scottovi jako producenti a... hvězda seriálu Prison Break Wentworth Miller jako autor scénáře.… (více)

Návrat akčních bouchačů

Návrat akčních bouchačů

28.02.2008

Dva Jasonové, ačkoli každý z úplně jiného soudku, se setkali v této novince, která k vám přijíždí za kvílení pneumatik a skřípotu drceného plechu ;-). Především je tu Jason Statham, který dostal… (více)

Steve McQueen neřekl své poslední slovo

Steve McQueen neřekl své poslední slovo

05.08.2007

Přesněji řečeno, on to poslední slovo napsal a taky k tomu něco nakreslil. Jeho poznámky a storyboardy k nikdy nenatočenému dobrodružnému filmu Yucatan byly nalezeny už před nějakým časem a ve studiu… (více)

Edward Norton bude naštvaný a zelený

Edward Norton bude naštvaný a zelený

19.04.2007

Edward Norton a comics? Zní vám to jako nesmysl? Inu, filmová branže občas přináší opravdová překvapení, nejen remaky starých hororů a adaptace dětských fantasy bestsellerů. Když se studio Universal… (více)

Reklama

Reklama