Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Paneboze. Snimek s pointou rodinneho becka zabalene do mysteriozniho krimi obalu nevalne urovne. Rodicove, otevrete oci a venujte se svym ratolestem, nez vam vyrostou a zacnou masakrovat nevinne lidi. Kdo tohle vymyslel? Nekdo s nedostatkem napadu vymysli psí lejno a necha si ho natocit od cloveka, co dela videoklipy a o prestavkach pije krabicovy kafe. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Docela průměrný thriller s dobrou zápletkou, jemuž se bohužel nevyhýbají žánrová klišé díky nimž detektivové vypadají v jednu chvíli jako nanic troubové a v druhé by mohl Dennis Quaid rozlouskávat šifry mistra Leonarda. Ale to jsem po úvodní půlhodině očekával. Neurazí, ale ani závratně nenadchne. 55% ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dobrá kamera, trochu temná atmosféra, uspokojivý dialogy, který nenudí. Poslední dobou mě ty kriminálky baví víc a víc, dokonce víc než béčkový akčnáky. Že bych stárnul? Quaid jako detektiv mi hodně sedl a byl jsem i celkem spokojený a nenudil jsem se.. JENŽE...ten případ co se řeší je prostě směšnej..a ten konec měl náběh na dobrej twist, ale skončilo to tak nějak meh..okey.. víc nic asi psát nemusím. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V Hollywoode už nevedia, čo vymyslieť. Treba čas od času točiť aj cool trilery, takže dajú tam mysterióznu zápletku, dajú tam explicitné násilie, dajú tam rodinné vzťahy, dajú tam kvázi šokujúce zvraty, ale zabudnú to pred varením poriadne previazať a dokoreniť správnym korením. Známi herci tým korením nie sú. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

SPOILER V kolika thrillerech, dramatech a celkově neúsměvných filmech budeme ještě nuceni zhlédnout scénu, kde si traumatizovaný hrdina cáká vodu do obličeje, jako kdyby to k něčemu bylo, a pak svírá umyvadlo a zmučeně civí do zrcadla? Nicméně myšlence, že jediné, co potřebuje mladý začínající sériový vrah k odvrácení od temné strany, je objetí od maminky a tatínka a jediné, co musí rodič udělat, aby děťátkům překazil perspektivní kariéru vytrhávačů plevelu lidstva, je navštívit dětský pokoj častěji než jednou za tři roky, se v originalitě vyrovná leda její pitomost. A Faidra si jednou provždy zapíše za uši, že jakmile spatří v úvodních titulcích jméno Michaela Baye, nemusí před ním vůbec stát "directed by," klidně tam může být třeba "kafe vařil," aby měla pádný důvod zdrhat rychlostí, jako kdyby ji pronásledovali apokalyptičtí jezdci a berňák. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy si Aidan Breslin (Dennis Quaid) omývá obličej v umyvadle, si namočí i vlasy, po střihu však má vlasy zase suché a učesané. (dandislav1991)
  • Roli Krupy hrál původně Neal McDonough. Natočil všechny své scény, ale téměř rok poté nebyl k dispozici k dotáčkám v Chicagu, nahradil ho proto Chelcie Ross. (HellFire)

Reklama

Reklama