Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

kosta73 

všechny recenze uživatele

Nemastná, neslaná slátanina snažící se sklouznout na současné drsné vlně. Quaid je sice fajn, ale tímto filmem se ( opět ) pouze dokázal posunout blíže k hranici zapomnění, zajímaví herci jako Stormare, nebo Fugit se tam jenom mihnou ( asi vědí proč ). Takže mi z toho vychází ( řemeslně sice dobře natočená, ale ) naprostá zbytečnost, na kterou si za pár let nikdo nevzpomene. Různé technické vychytávky, které vcelku dobře fungovaly v režisérově předchozím dílku SPUN, zde dle mého názoru sedí, jako pěst na oko....upřímně řečeno, je to prostě bezbarvá laciná kravina. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

To byla ale blbost, ježiši kriste. Film je těžce předvídatelný, násilí je utlumené, atmosféra nulová, téma je pitomě kontroverzní, ale nakonec nemají tvůrci ani koule spustit slibovanou apokalypsu. A jak to vlastně dopadlo? Šel bílý jezdec sedět nebo to tatínek ututlal? Došlo druhý den k apokalypse? Co na to zatčená ve vězení? Chudák Quaid, hrát v takové kravině si nezasloužil. Poctivou detektivku by člověk dnes pohledal. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad utopený v nenápadité réžii a šíleně podprůměrné pointě, která si říká o podpásovku roku, aspoň toho mého, záleží na tom kdy film uvidíte:)!! Na co nalákat?? Jo...tak to by mě taky zajímalo??...na co nalákali DQ, ZZ, PS je všem jasný, snadný prachy řeší všechno!! Jednou větou: Michael Bay se dal na produkování neuvěřitelně průměrných a neambiciózních filmů!! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller o brutálních rituálních vraždách a jednou poldovi co po smrti ženy nezvládá výchovu dvou synů. Polda se snaží přijít na kloub oněm vraždám až ho to málem stojí život a nejenom jeho. Vše už tu bylo mnohokrát a tak film neurazí, ale ani nenadchne. Sice vraždy jsou poměrně nápadité, ale to je dle mého názoru málo. Ps-poněkud mě zarazilo že tady je uvedeno že film má 110 minut a já mám na dvd stopáž něco kolem 85 minut. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Běžte tady někteří fuck do prdele s tím srovnáváním Jezdců a filmu Se7en, Sedm, Sedum, 7, Sieben, Seven a co já vím jak to ještě napsat. Jezdci apokalypsy mají stylově k snímku Sedm asi tak blízko jako já ke kozatý, vysoký blondýně. Srovnávat to může buď kokot a nebo labilní dement, co vidí Sedmičku všude, kde se zabíjí společně s vírou. To jako každej slasher s maskovaným vrahem je kopírka Halloweenu, bo co? Pokud sem nazvala kokotem, či labilním dementem někoho, kdo mě až dosud měl rád, tak se omluvuju, zblitek ať si nasere. Tak a teď k filmu - Jezdci jsou krimi, co mě po dlouhé době nadchla ať už myšlenkou či motivací vraha a jeho kámošů (jop vraha, kdo neni debil, ten ví) . Má tajná láska Ziyi Zhang se zde opět překonala a tu šílenou (či naopak geniální?) čubku zahrála dokonale. Nejvíc funny beztak bylo jak celou dobu Dennisovi radí, jenže ten má špunty v uších. Bílýho jezdce nebylo těžký uhádnout to je pravda, je i pravda, že logika místy hodně kulhala, páč si někde dala přes hubu, ale jebat. Ten film je syrovej a až na posranej hepyjend velmi povedenej. Tohle dostat do rukou korejci tak z toho budu uchcávat to by byl konec jak má bejt. PS: Není úplně od věci synátorovi vlézt do pokoje častěji než jednou za tři roky. Ale respekt za respektování jeho soukromí, to zas jo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roli Krupy hrál původně Neal McDonough. Natočil všechny své scény, ale téměř rok poté nebyl k dispozici k dotáčkám v Chicagu, nahradil ho proto Chelcie Ross. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy si Aidan Breslin (Dennis Quaid) omývá obličej v umyvadle, si namočí i vlasy, po střihu však má vlasy zase suché a učesané. (dandislav1991)

Reklama

Reklama