Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu nikterak špatný prequel. Podařilo se poměrně dobře převzít největší přednost prvního dílu, tedy příjemně béčkovou atmosféru a logické jednání postav obětí. I scenárista odvedl vzhledem k okolnostem a žánru celkem slušnou práci - tím chci říct, že ačkoli se jedná o prequel, není zas až tak jisté, jak to skončí. Celkově nabízí Vacancy 2 ucházející zábavu, a ty, kterým se líbil první díl, by neměl výrazně zklamat. Je to v podstatě to samé. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vydarený, pozerateľný prequel ku skvelému Motelu smrti (Vacancy - 2007). Bolo zaujímavé sledovať ako sa veci vyvinuli a pripravili, pár známych miest či pohľadov potešilo a celkovo to ubehlo skôr než začala byť nuda. Kladné postavy tu síce boli biednejšie ako predtým, no záporáci sa zahanbiť nedali a ponúkli aj viacero napínavých scén. Bolo to príjemné prekvapenie, očakával som zbytočný film a nakoniec ma to bavilo. Myslím si, že fanúšikov originálu nesklame. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

V podstatě se dalo čekat, že než udělat pokračovaní, které stejně nemělo smysl, jelikož tam nikdo nezbyl. Tak že dvojka bude o tom jak to začalo. V podstatě je to stále stejné a jen se dozvíme co a jak. V motelu na samotě šmírovali a natáčeli lidi při sexu a prodávali to na kazetách. Jeden zákazník si tam vezme ženskou sváže jí a ubodá oni to vidí a řeší co udělají. Chlápka zajmou a ten jim řekne, že má smůlu, že zrovna narazil na šmíráky a nabídne jim, že by mohli natáčet vraždy. On že to bude dělat. Jak se rozhodnou je jasný. Přijíždí další pár či spíše trojice, jenže oni nahlásí jen, že jsou dva. Což samozřejmě vyvolá mezi šmíráky poplach, jelikož je nezvaný host vyruší, když už na to chtěli jít. Je jasné kdo přežije. Poměrně se divím, že poldové tam nic moc nenajdou a motel za pár týdnů opět otevírá svojí pohostinou tvář. Průměrná podívaná. Jsem zvědavý jestli tvůrci přijdou z dalším dílem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, jednička kdysi s „hvězdným“ obsazením hodně bavila. Dvojka je rovněž v rámci možností příjemným překvapením (dějově se vrací před svého staršího hororového brášku), u kterého nebudete ani zdaleka nadávat a křičet do obrazovky věty typu „ty krávo, kam to jdeš?“ nebo „proč neuděláš tohle a pak neutečete tamtudy..“. Dvojka je prostě béčko bez větších ambicí, které potěší nejen dvacetileté publikum. Dva vidláci provozující motel přežívají i díky prodávání kopií amatérského porna, které bez vědomí hlavních účastníků pořizují přímo na pokojích motelu pomocí několika kamer. Až příliš rychle (!) ale kývnou na novou, mnohem brutálnější živnost. A to už se k motelu uprostřed lesů, blíží zamilovaný páreček s jedním černochem na krku. Jednají překvapivě logicky, tvůrci zase přidávají velmi slušnou atmosféru a divák si v duchu tu a tam říká, že by klidně snesl i třetí díl!! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech horší než jednička, ale pořád celkem slušná porce zábavy. Postavy mi nevadily a dá se i někomu fandit, ale stejně jsem měl celej film pocit, že to prostě jen vykrádá jedničku. Napětí je zde o hodně méně a ta stísněnost jedničky je pro mě osobně pryč. Každopádně věřím, že lidé, co neviděli jedničku budou hodnotit o hvězdu lépe, než lidé, co jedničku viděli, jelikož kdo jedničku neviděl, nemůže být lehce zklamán jako já, jelikož na rozdíl ode mě nebude čekat opět parádní dávku napětí a hutnou atmosféru. Já to však čekal, jenže se asi holt napětí s atmoškou ubytovaly v jiném motelu a díky tomu, se se mnou naprosto minuly a potkal jsem tak jen jednohubkové hororové béčko. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama