Reklama

Reklama

Studio Marvel uvádí film Doctor Strange o světoznámém neurochirurgovi Dr. Stephenu Strangovi, jehož život se změní po strašlivé dopravní nehodě, která mu znemožnila používat ruce. Když ho tradiční medicína zklame, je Strange nucen hledat uzdravení a naději jinde. A tak se vypraví na mystické, odloučené místo známé jako Kamar-Taj. Brzy zjistí, že Kamar-Taj není jen chrámem uzdravení, ale i základnou pro boj s temnými silami, jež chtějí zničit naši realitu. Zanedlouho si musí Strange – vybavený novými magickými schopnostmi – vybrat, zda se vrátí k původnímu životu plnému bohatství a slávy, anebo se všeho vzdá a bude bránit svět jako nejmocnější kouzelník ve vesmíru. (Falcon)

(více)

Diskuze

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

Ratemus

proč by měl mít někoho speciálního?  nerozumím, já jsem nic takového neříkala...

no ano, bohuželvá se zdá, že Mordo bude strašit ve všech filmech...(neznám komiksy, takže jsem příjemně nevědomá :))) asi je to otázka vkusu, mě přijde jako hodně špatnej herec, no.:)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel bloodcountes smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

bloodcountes

proč by měl mít superhrdina někoho speciálního? Jane Foster je třeba otravná a zbytečná.....Mordo bude padouch a já myslim že herec je dobrej, však uvidíme jak se vybarví a mimochodem nikde není psané že se Mikkelsen nevrátí, však je jen v Dark Dimension u Dormammua....Mordo je služebník Dormammua takže si myslim že uzavře s ním smlouvu nebo mu bude sloužit a démon mu dá k dispozici opět Madse

na příspěvěk reagoval bloodcountes

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

musím se pyšně přiznat, že ačkoli komiksy neznám, tak mi z posttitulkové scény došlo, že Mordo bude zlouš (už jenom to jméno:)) ale netěší mě představa, že ho bude hrát tenhle typ, nemám ho vůbec ráda, podle mě neumí hrát a jeho jediná kvalifikace hrát v marvelovce je to, že je černej. Škoda velká. Měli si nechat Mikkelsena. Jink trochu výtka Swildě: ona umí hrát, ale tady je to jedna poloha, jeden výraz celou dobu a celkově nudnej a nic neříkající výkon. Měl by mi z ní  běhat mráz pozádech nebo by mě měla nějak něčím "okouzlit", ale nic takovýho se nedostavilo. Škoda. Ona na to má.

A to strangeovo děvče, to je fakt hodně tuctová, prázdná tvářička, nudnej charakter, i když ty udivený pohledy dělá celkem mile:)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Charpy

a hlavně to neustálé omýlání jako vykrádačka...blbost, ted jakmile je něco vážného a komiksového, je to vykrádačka Nolana Temného rytíře, jakmile je tam ohýbání prostoru a reality, je to vykrádačka Inception, jakmile jsou tam promakané souboje zpomalené záběry a něco digi, je to vykrádačka Matrixu, at jdou tihle lidi do hajzlu,

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

mzss1

Ve Dr. Strangovi je to kaleidoskopický efekt, na kterém je vše stavěno. Nolanův Počátek si hraje s myšlenou, že můžeš libovolně  přetvářet  prostředí (ohýbání, budování) . Je to naprosto něco jiného. Jen plno lidí dalo mezi to rovnítko, aby mělo jednodušší přirovnání :) Ono je snadnější přirovnat k něčemu než to vysvětlit, ikdyž to ve výsledku spolu moc nesouvisí :)

na příspěvěk reagoval Ratemus, mzss1

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

mzss1

já mám načteno hrozně moc komiksů a proto jsem větinou trochu zklamaný protože mám velký očekávání....a taky nad tím trochu přemýšlím, ne uplně 5 hvězd za každou cenu...ale rozumím ti

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

mzss1

Já mám Marvel taky rád, ale už toho začíná na mě být moc. Filmy jsou prakticky pořád stejné a naděje vkládám až do Avengers kde by se mohlo začít pořádně umírat. Na Strangea se podívám, ale stejně je mi jasné jak to dopadne.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

mzss1

pokud jsi zaujatý fanoušek kterej by dal pět hvězd i kdyby tam Iron man šukal Capa, tak nevím, co ti na to mám říct...tomuhle dáš stejně pět....další otázka, jsi hotovej do marvel jak řikáš, a nějakej komiks jsi četl? nebo máš znalosti jen z filmů?

na příspěvěk reagoval mzss1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Jediná změna reality spočívá v tom, že ze začátku se ten film snaží tvářit chytře, pak ti přijde lehce nablblej a na konci zjistíš, že je úplně blbej :-)

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lidi, mám dotaz. Do Marvelovek jsem přímo udělanej. :) Dávám i trochu přehnaná vysoká hodnocení. Iron Man, Thor, Avengers, Captain America - to vše jsou u mě pecky na 5*. A co tenhle Strange? Trailerem mi to nepříjemně připomíná Nolanův Počátek, který mi jednak vůbec nesedl a jednak jsem to až tak moc dobře nepobral. Přitom Nolana mám rád, jen je to specifičtější režisér, no. :) Je tohle těžké na pochopení? Má to smysluplný příběh? Ta změna reality a tak jak je v traileru. Díky. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Ratemus, Merengues9, Charpy

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

zábavný pohľad na "šílenú kvalitu" camripu (:    -  1   -  2  -  3  

keby aspoň sedel v strede kina (či držal rovno kameru, či prečo sú tie titulky krivé) ((:

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Kincl

producenti řekli, že je mrtvý (Loki se za něj vydával na trůně), ale teď ho budou hledat na Zemi. Měl by z něj být vágus :D

na příspěvěk reagoval Hanyou

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Aha protože já si už moc nepamatuju co se stalo s Odinem v Thorovi 2 měl jsem za to že zemřel a přece se za něj pak Loki "proměnil" :)

na příspěvěk reagoval Spiker01

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kincl

Odin neumřel, má hrát v Thor 3, kde by měl být Lokim poslán na Zemi kde bude za bezdomovce a žebráka....navíc Mordo v komiksech je padouch, podívej se na animák, v komiksech žárlil na Strange a ke konci přešel na stranu Dormammua....v MCU ho určitě uvidíme, bud na straně Dorammua nebo jako padoucha v Strange 2.....myslim si že nás čeká výborný padouch protože on na to má....

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Spoiler: Pochopil jsem správně ty podtitulkové scény? Že ten černoch chce prostě zlikvidovat všechny kouzelníky a myslíte, že se ta postava ještě objeví jinde? :)
A ta scéna s Thorem, tak on říkal že chce s Lokim najít Odina ne? ale ten umřel ne? 

na příspěvěk reagoval Charpy, Ratemus

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Ehm, tak jasně bylo vysvětleno, že s časem by si zahrávat neměl. Na konci to udělal, protože prostě nebyla jiná možnost.

A co vlastně jiného jsi čekal? Musela to být opět origin story. Tak začne většina hrdinů.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ja sním súhlasím. Doktor Strange je vydarený po audiovizuálnej stránke, má aj zaujímavé obsadenie, ale ten zbytok? Ďalší superhrdinský recyklát, ktorý sa ako väčšina posledných marveloviek nielen odtrhuje od akejkoľvek reality ale aj od elementárnej logiky, ktorá nefunguje ani v abstraktnom svete.

Ako ti môže jednu chvíľu niekto umierať v náručí, keď v zápätí vraciaš čas a oživuješ tisíce mŕtvych.

A humor štýlu "Shamballa - WiFi password" išiel teda mimo mňa.

1* za audiovizuál. 

na příspěvěk reagoval Hanyou

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

Ratemus

4Dx bylo fajn. :)

Chvílema bylo otravné foukaní kolem hlavy, ale u bitek zase byla sranda, jak sedačky lítaly.

Nejlepší to bylo u autonehody na začátku, To se hlavně pak začal celý sál hrozně smát, což bylo vzhledem k situaci vtipné samo o sobě.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Šimpy

ale jako pozor, mně tohle hodně mrzí a štve, protože už sem tu šest let, takže pamatuji databázi kdy byla v naprosté pohodě, takže tohle tady je prostě na pěst   

Související novinky

Černý telefon, ideální hororové mrazení

Černý telefon, ideální hororové mrazení

13.07.2022

Třináctiletý kluk uvězněný sadistickým vrahem ve zvukotěsném sklepě. Na jeho stěně visí odpojený černý telefon. Ten však jednoho dne zazvoní. Ve sluchátku se ozývají předchozí vrahovy oběti, které… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Scott Derrickson zpátky u hororu

Scott Derrickson zpátky u hororu

02.11.2020

Režisér Scott Derrickson před pár měsíci opustil pokračování Doctora Strange kvůli kreativním neshodám, a nyní se zdá, že se místo toho vrátí ke svému milovanému žánru – plnokrevnému hororu.… (více)

Reklama

Reklama