Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

timichal odpad!

všechny recenze uživatele

"Ahoj, všimli jsme si, že už asi šest let dáváme Castla a má to úspěch, co kdybysme to vykradli, akorát Castle bude ženská a nikdo tam nebude umět hrát a strašně přepálíme barvy a napíšeme dialogy jako po lobotomii a hlavní hrdinka bude kráva a napětí mezi ústřední dvojicí vůbec nebude fungovat?" Zlatej Doktor Martin. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holky Bártovy viděly Castla, pak si pustily nějaký horor o exorcismu, mezitím koukaly na Sedm statečných, a když se ráno probudily, měly hotový hned celý seriál. Není zde nic originálního, nic zajímavého, herci dostali přehnaně pitvořivé role (matka, Sandra Nováková, Révai), nebo doslova pitomé (samotný Děrgel). Popravdě, jestli měl být Děrgel nějaký super chytrý polda, tak mu některé věci kdovíproč docvakávaly hodně pozdě. Policejní vyšetřování samotné je nedůvěryhodné. Ale ono spíše jde o tu VIP recepci, až seriál vyjde knižně. Jediné, co v seriálu ujde, je kamera a jako vždy Jirka Dvořák. Ale bych byl raději, kdyby hrál poldu u Stracha. Děrgel se svou věčnou přednasraností je trapný. ()

Reklama

zlishaack 

všechny recenze uživatele

Kvalitní suroviny nemusí zaručit kvalitní výsledek. Když si koupím svíčkovou, nakládaný zelený pepř, cibuli, bylinky a kvalitní brambory a všechno to najebu do misky a nechám tři hodiny mikrovlnkovat, vyjde z toho vycpávka sloní prdele. Pokud s tím umím pracovat, bude z toho skvělý steak se šťouchačkama a pepřovou omáčkou. Bohužel, tento seriál, i přes kvalitní suroviny (pro mě Myšička, Dvořák, Vladyka) uchopili kuchaři jak ze třetí cenové kategorie z paralelního vesmíru, kde je šéfem PRAKULu Jirka Babica (úúúoúoúúoúoúúooúúú) a základem jídel je voda (když nemáte vodu, dejte tam cement) v podání dua Bártů & Bártů. A poté již ani provozní Fuit nedokázal zvrátit cestu do horoucích pekel. Hvězda za to napětí, jestli Soňa ukáže koňa. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Filmová podoba bulvárních článků z Blesku. 1) 27letý přitažlivý Patrik Děrgel (detektiv Beran) je důvodem mé druhé hvězdičky. Slušelo to i 37letému (!) Tomáši Měcháčkovi (Leoš, bratr spisovatelky Klaudie Wolfové). 2) 25.6.2018 - Ve druhé řadě dosáhla impotence scenáristek svého vrcholu. Snaha po světovosti vede k trapné karikatuře sebe sama. Hvězdičku odnímám. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Kriminální seriály mám rád a Soňu Norisovou mám ještě raději, ale první díl "VIP vražd" mne nijak nenadchl. Pojetí práce kriminalistů je tu krajně naivní, humor násilný a samotná zápletka také nic moc. Po prvním dílu s bídou za 2 *, uvidíme jak se to bude vyvíjet... Hm, moc se to nezlepšilo - humor působí i nadále spíš tragicky, každopádně uměle (příkladem budiž už "vtipný" kontrast jmen hlavních postav) vztah ústředního dua je totální klišé od A do Z, stejně jako celá řada motivů a postav a věřit, že policejní praxe vypadá tak, jak ji předkládá tento seriál může leda dítko předškolního věku. Po přetrpěném čtvrtém dílu přestávám sledovat a hodnocení nechávám tak vysoko jen díky sympatiím k Soně Norisové, Petru Dvořákovi, Janě Strykové a některým dalším dobrým hercům, kteří zde bohužel svoje kvality nemají kde zúročit. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama