Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

THERE'S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE dá vzpomenout na renesanční VŘÍSKOTovské období. Film i působí, jako by se měl odehrávat v 90. letech (oblečení postav, poslech audio kazet v autě), ale mobily vás vyvedou z omylu. Z hororové perspektivy film ztrácí, ale vynahrazuje to dobře napsanými postavami a zabijákem, který nosí masky každé konkrétní oběti, kterou jde zamordovat, což je samo o sobě originální nápad. Výroba masek je navíc součást titulkový sekvence (která trochu pomrkává i po SE7EN), což už je takový poznávací znamení, že se jedná o film od NETFLIXu. Ale nutno dodat, že jeden z těch lepších. Postavy jsou barevně vyvážené (hlavní herečka je na půl černoška a na půl asiatka), ale nepůsobí to tady propagandisticky jako u filmů Jordana Peela, protože nám tvůrci naštěstí necpou žádnou politicky korektní doktrínu. Přednosti filmu spočívají v jeho postavách, které jsou sebeuvědomělí puberťáci se skutečnými problémy a vnitřními démony. Tajemství obětí je bohužel děsivější a zajímavější než skutečný zabiják, což filmu ubírá na výsledné kvalitě. Z hororových nabídek Netflixu se tento film rozhodně odlišuje jako jeden z dosud nejlepších a v rámci slasherů poraží i přeceněné FEAR STREET. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po remaku Černých Vánoc se zde jedná o  slasher s  nejhorším kástingem a nejhoršími dialogy jelikož ty sračky co jim valí z hub se nedají poslouchat. Největší problém filmu je v ději jelikož se zde nic nevyšetřuje jen se zde vyhuluje a melou sračky dále pak má film zvláštní střihy jelikož 2 postavy se třeba baví v kukuřičném poli ta jedna se naštve odejde z ničeho nic je v taxíku jinak hlavními postavami jsou 2 černošky z nichž jedna všechny pořád uráží pak kluk co bere pořád tabletky, zbohatlický kretén a na závěr babochlap nebo chlapobaba nebo já nevím co to je za gendera případně za příslušníka dalších 68 nebo kolik těch pohlaví je ty všechny nahání někdo kdo zná jejich tajemství a chce je zabít.   I název filmu je těžký úlet mělo se to jmenovat třeba vražedné tajemství nebo smrtící tajemství ne tohle jelikož v domě zavraždil pouze jednoho . Jinak konec připomene svou debilitou pozdější pokračování Vřískotů konkrétně jak 2 tak 3 díl. 40 procent ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tuctová, podpriemerná stredoškolská vyvražďovačka, ktorá sa ubodala do kvalitatívneho suterénu skrz snahu o spoločenskú, genderovú a neviem akú rovnosť. Máte tu k dispozícii partičku v zložení gay, on/ona/ono, černoška, Vaiana, atď. Skvelá ukážka do očí bijúcej zdegenerovanej filmárskej korektnosti, ktorej vznik ocenia jedine tak on/ona/ono organizácie. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na škole řádí vrah tisknoucí si 3D printem masku každé ze svých obětí, které zabíjí - už tohle samo o sobě je poměrně originální a možná po dlouhé době jde o masku, která předčí i Happy Deaths Day. Po první vraždě jsem se radoval, že oproti nedávné netflix trilogii Fear Streat se film nesnaží na sílu tlačit infantilní humor a bude se držet seriózní, ale nestalo se. Příběh klasika, gore průměrné, ale je ho tak málo, že se mi těžko dá mluvit o slasher stylu (3 dvouminutové vraždy za 90 minut když nepočítám finále...?), postavy jsou hloupé, konec je předvídatelný a opět tuctově wannabe heroicky zakončený. Těšil jsem se na výbornou mordovačku okořeněnou o inovativní nápad masky, ale místo toho se tvůrci vydali více cestou středoškolského dramatu, kdy na obrazovce koukáme více na party a sex než na samotné vraždy. Nechápu, jaký problém je udělat pořádný, hutný, brutální moderní slasher místo toho dělat pořád dokola uječené teenage dramata.  Nezbývá než doufat alespoň v nový Halloween... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Netflix “vypustil” kolekciu priemerno podpriemerných počinov, aby dal všetkým najavo, že aj on robí chyby ;) pričom táto slašerovina pre 15 ročných je tiež pekná kokotina pre nenáročných. Na druhú stranu, sledovanie samotného počinu ma nijak nerušilo a vôbec som ho nevnímal ako nejakú tragickú skúsenosť. Život nám skrátka prináša okamihy, kedy sa musíme zmieriť aj s tým málom čo nám ponúka :) Kokos. Ale aký som citlivý :D A to tu divák na žiadnu oroginalitu v podobe mordovačiek teda nenarazí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama