Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročný teenagerský slasher se sympatickou hlavní hrdinkou a nápaditým vrahounem, který zabíjí v maskách svých obětí. Tak nějak to odsýpalo, byť se občas film zasekl na hloupých dialozích, vraždy sice nebyly nic extra, ale něco krve tu vyteklo a vyústění možná nepatřilo k nejchytřejším, ale neurazilo. Takové lehce nadprůměrné nic proti ničemu. 60% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Vřískot a Tajemství loňského léta, resp. jejich kombinace se asi nikdy neomrzí a své diváky a divačky si vždy najde. Nejnovější variace od Netflixu ale postrádá napětí, zajímavost a kouzlo originálů. Pointa je naprosto stupidní. Závěrem, kvóty mi zde lezly na nervy ještě více než obvykle, neboť přispěly k mému subjektivnímu zaujetí vůči některým postavám. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A tak tady sem zase Netflixu věřil a udělal sem dobře. Nepochopitelně podhodnocené a přitom je to lepší, než kdejaký díl Vřískotu. Scénář je prostý, jako bulharská striptérka, ale vraždy jsou fajn, masky taky, film vykouzlí i atmosféru a hlavně musím pochválit opravdu výtečný soundtrack. Hlavní představitelka je zatraceně sexy a celkově to genderově vyvážené obsazení není iritující jako obvykle a co na tom, že vraha uhodnete po deseti minutách. Díky bohu konečně zábavný krvák. Zakázal bych tady dementům podhodnocování filmů z Netflixu. Nový Texaský masakr to samé. 44%? Výsměch. 60%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] Vcelku pohodová jednohubka, která připomene, byť asi jen vzdáleně jiné známější filmy jako je třeba Scream, Halloween apod. Někteří si tu stěžují na nezajímavé postavy, jenže já s nimi neměl problém. Většina z nich mě bavila. Příběh je přímočarý, ničím moc zajímavý, ale vyvražďovací scénky jsou docela dobré. Občas to vypadá na nanosekundu komicky, ale krvavé je to tak akorát, takže proč být zbytečně kritický? Rozhodně bych zapiloval na větší hloubce příběhu a nebo logičtějším rozuzlení ve finále, které mi přišlo nevýrazné, až slabé. Ale na to 1 vidění to nebylo vůbec zlé. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci slasher žánru se poměrně těžko daří přicházet s něčím novým a tady se to díky maskám které vrah používá povedlo alespoň trošičku.Jinak je to standardní vybíjená,která ničím nepřekvapí,ale má natolik sympatické postavy,střídmou stopáž a slušný level zábavnosti,že uteče jako nic a nenudí...60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama