Reklama

Reklama

Bosch: Odkaz

(seriál)
  • USA Bosch: Legacy
USA, (2022–2023), 15 h 5 min (Minutáž: 37–54 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Titus Welliver, Mimi Rogers, Madison Lintz, Stephen A. Chang, Denise G. Sanchez, David Moses, Scott Klace, Phil Morris, Danielle Larracuente, Max Martini (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Harry Bosch končí v oddělení vražd a stává se soukromým detektivem, takže přichází o dřívější pravomoci. Advokátka Honey „Money“ Chandlerová, která přežije pokus o vraždu, ztrácí důvěru v soudní systém. Maddie Boschová objevuje, jaké možnosti a výzvy přináší práce začínající strážnice v ulicích Los Angeles. (Prime Video)

Recenze (16)

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sláva, kvalita zůstala. Jestli je to průměrná série a nebo ne...na to sral pes, vážení, protože i tento průměr zcela spolehlivě a bez problémů smázne 95% všeho z tohoto žánru. Jediné co mi teď vadilo byl ten konec, který okatě předurčuje další sérii.  Ale nedejte se zmást tímhle komentem...tahle série je ukončená jako celek v pohodě. 90% ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Tím, že hlavními hrdiny už nejsou borci z LAPD a přidružené postavy, ale že přidružené postavy (Maddie, Honey) přebraly otěže, trochu se mění atmosféra, člověk se s tím musí zžít, ale pořád je to něco, na co se příjemně dívá. I když Maddie Boschová dokáže být neskutečně otravná postava, díky její lince se pořád alespoň trochu držíme atraktivního prostředí policejní práce.  Ale Bosch the detektiv to není a jde to cítit. Na druhou stranu Bosch celkem bezbolestně přešel na "šedou stranu" a pořád to docela šlape a občas i napíná. Znělka je hrozná, dO_ode. 4 opatrný zlatý pera a z tohohle vlaku zatím nevystoupím. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 + S02 - Tohle mi popravdě dost chybělo. Bosch se pro mě stal velmi kvalitním seriál, který jsem si moc užil a všech sedm řad považuji za velmi, ale opravdu velmi kvalitní detektivní seriál, jenž šlape moc dobře. Jako většina z nás jsem se trochu bál, jak bude vypadat pokračování. O to více mě těší, že mohu napsat, že se Bosch: Odkaz povedl a je to dobrá a napínavá podívaná. Je malinko znát, že se příběh soustředí na tři linky, takže někdy je tempo pomalejší a rozvolněnější. Některé případy nejsou, tak záživné jak jsem čekal, ale tím neříkám, že nechybí infarktové momenty, scény nebo rovnou celé díly, kdy napjatě čekáte, co bude dál. Titulní trojice Titus Welliver - Mimi Rogers - Madison Lintz to táhne krásně nahoru, a skvěle je doplňuje ultimátní sympaťák Stephen A. Chang. Samozřejmě se dostaví i někdo z původního seriálu, a každá tahle scéna je výborná a mé fanouškovské srdíčko je z ní nadšené. Bosch: Odkaz po dvou řadách krásně funguje a já se těším na další. 8/10 ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// V zásadě taková průměrná série Bosche. Je dobře, že ta kvalita po přechodu k Legacy nijak neklesla, protože toho jsem se po oznámení bál nejvíc, nakonec to ale bylo boschovitější, než bych čekal. Nové postavy jsou fajn, došlo i na pár hezkých a nečekaných cameí, a byť jsou tentokrát zápletky míň vyhrocené/slabší, trojice Titus Welliver, Mimi Rogers a Madison Lintz to mocně táhne kupředu. A povedla se i nová znělka, což je taky důležitý, protože u Bosche jsem nikdy znělku nepřeskočil a spin-off tohle pravidlo drží. Jediný velký mínus za mě je ten nechutný cliffhanger na konci, který si tvůrci mohli odpustit. Jinak 7/10 a těšing na další sérii. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.seria: Ako celok, hodnotim druhu seriu o polhviezdie vyssie. Dovod? Druha seria je opat mimoriadne zaujimava a komplexna. Jednak v hlavnej linii s "corrupt" cops a previazanostou so sudnymi pripadmi Honey Chandler a osobnymi zivotmi ustrednych predstavitelov, i komplexnejsou psychologiou v pripade Boschovej dcery. Prakticky pri kazdej epizode je radost byt divakom a spokulovat kam to vedie. Mimoriadne zabavne. Pevne verim, ze sa dockame dalsej serie. Bosch je ojedinelo kvalitny krimi-serial, ktory drzi pokope, je vo vaznom duchu a nezlahcuje ho bezne treapne klise, ci ine okukane skratky. Odporucam. 85% Za cele tie roky je tento serial jednou z mala mojich "srdcoviek" a pre ostatnych fanusikov zanru, stavka na istotu. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama