Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja považujem značku Resident Evil za celkom solídnu. Jednotku mám v obľúbených a dokedy tu budem, tak to meniť určite nebudem a tie ostatne sa celkom dajú zniesť. A tak na tento seriál som bol dosť zvedavý, ako to Netflix zvládol. A teraz viem, že to nezvládol. Príbeh o dvoch sestier u ktorých sa strieda minulosť z budúcnosťou a zaujímavá ani dramatická nie je ani jedna s tých liniek. Je to neskutočná nuda, skoro žiadna akcia a keď i nejaká sa dostaví, tak je to slabučký odvar. Potom sa tu ma hrať na veľkolepé monštra a tvorcovia za zmohli len na vypasenú húsenicu, nezaujímavého Aragoga( H.P) či finálneho Gustava (Po stopách zabijaka). Jednoznačne je to jeden z najslabších seriálov od Netflixu a aj keď som nič extra nečakal, tak som zas nečakal ani takú hroznu biedu. Len za slabé 2*. ()

ramislav 

všechny recenze uživatele

Podle mě se tento seroš natáčel pod jiným názvem a úplně jiným fylozofickým příběhem, ale v post produkci si uvědomili, že vyrobili totální slepenec všech covidových zapařených hoven. No, tak někdo velkej a chytrej změnil název na Resident Evil, aby fanoušci mohli stříkat blahem. Nic proti černejm bratrům, ale ČERNEJ WESKER? PROBOHA PROČ? Vydržel jsem celý první díl a konec. To se opravdu nedalo :) Navíc mě začínají úplně vysírat těma sračkama s LGBT tematikou. Furt ty sračky lítaj ze všech stran... Hele, 10% za Černýho Weskera. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

Nikdy se mi série Resident Evil moc nelíbila a tak jsem byl zvědavý na nové zpracování a bohužel zase se to nepovedlo ..... Těšil jsem se na monster zombie hororovou sérii a místo toho jsem dostal nudnou teen postapo divnost se stínem hry Resident Evil. Dvě sestry obludy, casting katastrofa..... Otec mi nevadil, umí hrát zmrdy..... Dějově katastrofa, stylizace seriálu katastrofa, scénář katastrofa, soundtrack špatný, triky ala 90 léta, zombie nic moc a málo. Zmínka o covidu byla trapná.... Seriálové zklamání roku 2022 ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Nové Resident Evil je absolutním propadákem na všech frontách. Na tomto seriálu je toho tolik špatného, že udělám spíše jen takový jednoduchý výčet - a to jak z důvodu, aby komentář nebyl dlouhý jako čekání na Godota, tak rovněž abych s tímto téměř odpadem neztrácel ještě více svého drahocenného času. Co je teda všechno tady špatně: nesympatické postavy s ultra idiotským chováním, u nichž nikdy nevíte, co za 3,14čovinu příště vymyslí; neuvěřitelně stupidní děj s mnoha logickými dírami, u kterých se snad tvůrci ani na vteřinu nepozastavili - to je, jako byste to nechali psát šimpanze!; slaboulinká akce, s níž se šetří, jako kdyby to byl šafrán, kaviár nebojánevímco; rozdělení na dvě dějové linie (minulost, přítomnost), kdy nevíte, která z nich vás „zajímá" víc, když ve ve výsledném srovnání jsou obě dvě stejně o hovně; celkový počet 8 dílů na tak zbytečný prostoduchý námět neposouvající RE nikam dál; obecné Netflixovské prznění mé oblíbené RE značky. A co to zachraňuje před odpadem, že dávám 1⭐?: dá se na to jakž takž koukat, když člověk hooodně vypne. Mně ale za to 8 dílů nestálo, a tak jsem vydržel 4. Celkově tedy za sebe seriál nikomu nedoporučuju - fanouškům RE, náhodným divákům, Netflix odběratelům - a doufám, že se příštího RE ujme konečně někdo zkušený - ne jak u tohoto seroše nebo nedávného remakeu. Vyhodnocení: Stejně je tenhle koment delší, než jsem původně  zamýšlel ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno jediné je třeba tomuto seriálu přiznat. A sice tolik, že je to opravdu horor, horor se na to dívat. Kolik miliard dolarů bude Netflix ještě muset vyhodit oknem, než pochopí, že líbivou Woke propagandou sice (možná) umlčí těch pár řvoucích psychotiků na druhé straně oceánu, ale zbytek diváků odradí a navíc zaneřádí popkulturu stovkami tisíc hodin odpadního obsahu, jako je tohle? Když si procházím svoje poslední recenze, sám se hrozím nad tím množstvím udělených nejnižších hodnocení u nové tvorby, nicméně nemůžu jinak.. kdybych měl takovéhle splácanině dát byť jen jedinou hvězdu, musely by snad všechny filmy a seriály, natočené před érou VOD, dostat naopak o hvězdu víc. Tohle nestojí ani za vteřinu divákova času. odpad! ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Postava s motorovou pilou zahalená pytlem přes hlavu je odkazem na ikonického herního záporáka ze hry „Resident Evil 4“. (UncleMorty)
  • V epizodě můžeme zhlédnout záznam s názvem „Lisa“. Jedná se o postavu Lisy Trevor, dceru architekta George Trevora, který postavil Spencerovo sídlo v Arklayských horách, v jehož útrobách Lisa žila. Byla unesena a podrobena výzkumu virů T, G a NE-α. Záznam označený jako RC-1998 je datovaný k 24. 3. 1998, tedy přesně čtyři měsíce předtím, co tým Alpha objevil sídlo. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama