Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

RAiken 

všechny recenze uživatele

Parta teenagerů je sice skutečně na odstřel a pravděpodobně u vás nevzbudí největší sympatie, ale ruku na srdce, komu to vadí? Aspoň vám jich nebude líto, až je Glen Jacobs rozpáře, přetrhne, zmáčkne nebo roztrhá. A o to přeci jde - o poetickou vyvražďovačku a té se dočkáte. Kusy masa a hektolitry krve stříkají na tmavě zahalenou obrazovku a vy utíkáte spolu s dalšími obětmi schovat se do dalšího nelogického kouta. Takže nevidím důvod, proč nedat průměrné 3 hvězdičky, které si tenhle filmík zaslouží. Navíc si užijete pár vrcholně nechutných scének a i nějaké to pěkné nahé tělíčko se mihne šerem... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv See No Evil splňuje mnohá slasherová klišé opuštěným hotelem počínaje a partičkou teenagerů konče, na tohle jsem se díval se zalíbením. Mladiství sice byli opět silně nesympatičtí, ale takovým tím správným způsobem. Hlavně se mi líbilo, že jsem si nebyl jist, kdo z nich půjde první, kdo poslední a pokud, tak kdo přežije. Atmosféra hotelu byla taky fajn. Řada tajných chodeb, oboustranná zrcadla,, tajné místnosti, to mam všechno rád. A nakonec tu byl psychopat s hákem na řetězu, který by se mohl směle zařadit vedle Jasona a Michaela Myerse a takových moc není. Takhle by to šlo. 75% ()

Reklama

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tohodle chlápka (Gregory Dark) jsem nikdy neznal. Ale od teď je dobré si jeho jméno pamatovat a vyhýbat se jeho filmům jak nejvíc to půjde. I když má bohatou filmografii, tak tímhle snímkem dokázal, že točit prostě neumí. Absolutně nemá styl, dobrý vkus co se záběru týče, střih byl velice chaotický a celkově byl film, o tupém a velkém "bijusovi", jež v obřím hotelu masakruje partičku teenagerů, nechutně o ničem. O odporných tricích a klasických "dementních" počinech herců se zmiňovat taky netřeba. Prostě strašný film se vším všudy... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení - 15.10. 2014 - 4*) Konečně jsem se po tak dlouhé době opět dostal k tomuto Hororu, zda ho přidat na profil do mého seznamu, k těm lepším a nezapomenutelným žánrovým kouskům. A určitě si to zaslouží. Protože i po těch více jak sedmi letech, jsem si pamatoval jednotlivé scény a i dnes se mi to líbilo, udrželo v napětí a některé smrti, jsou opravdu povedený. Na to, že režisér má na svém kontě většinou erotické a pornografické filmy, tak tohle se fakt povedlo. Jen škoda, že tu nahotu nepřenesl i sem - skupinka pěkných holek, společně v opuštěném hotelu s výtržníky, který mají za úkol ho uklidit a za odměnu se jim sníží doba trestu. Má to skvělou atmosféru, odsejpá to, povedné Gore a efetky a Glenn Jacobs alias KANE, se pro tuhle roli hodil víc, než kdokoliv jiný. Slušná pecka i na dnešní dobu a docela mi poslední dobou chybí tyhle brutální Horory, kde řádí a zabíjí nabouchanej psychopat. Původní hodnocení tedy určitě neměním. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Neviditelné zlo“ je v podstatě průměrnou vyvražďovačkou, ale líbí se mi, jak jsou zde pojaty triky, které jsou prostě výborné. Alespoň za to si zaslouží trochu si lepší hodnocení, než jen průměrné. Navíc zde dostanete přesně to, co od slasheru očekáváte. Spousta zabíjení, celkem dobrý zabiják, alespoň rámcový příběh a napětí, které zde rozhodně nechybí. Některé scény jsou přitažené za vlasy, ale to se dá kousnout. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechen prach a mouchy byly přidány do filmu digitálně pomocí CGI. (Polgedney)
  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)
  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)

Reklama

Reklama