Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět nějaká parodie. Tato se sice nevyrovná svým bratříčkům v čele s Bláznivou střelou, ale tak nějak neví co by nabídla. V jednu chvíli se bavíte a za chvilku se nudíte, asi největší slabina tohoto jinak zajímavé snímku. Potěšili mě hlavně známé tváře ve vedlejších rolích v čele s Brucem Willisem, Whoopi Goldbergovou a Charlie Sheenem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když parodii, tak zábavnou. Kathy Ireland není Sharon Stone ze Základního instinktu. Emilio Estevez a Samuel L. Jackson zbytečně trapní a mačkají ten nevtipně kyselý citron, jak se dá. Nevadily by scénky bez ladu a skladu, a i ten největší filmový neznalec pozná parodii na Smrtonosné zbraně, ale kdyby se tomu dalo alespoň zasmát. Gene Quintano za celou kariéru natočil příšernou komedii s Lambertem "Proč já?" a podprůměrný western se svým oblíbencem v hlavní roli Emilio Estevezem nazvaný "Dolar za mrtvého". Když jsem viděl na scénu vpochodovat šíleně namaskovaného Shatnera a "bídácky" se tvářícího Curryho, bylo jasné, že u tohohle se bavit nebudu. No dobře, asi dvě scény byly vtipné, ale jinak parodie slabá jak černý kafe v bistru, kterou si před akcí dvojka troubovitých poldů zapomněla dát, aby to až do konce přestála. 40% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na parodiích je hrozně fajn to, že si je užijete i po letech po několikerém zkouknutí. Protože mezi jednotlivými zhlédnutími stihnete dokoukat dosud neviděné filmy, z nichž si film dělá srandu (včera po více než dvaceti letech vtípek z Wayneova světa, který jsem viděl teprve nedávno). Navíc mám hrozně rád ty zdánlivě nelogické dialogy různých postav, kdy každý mluví o něčem jiném. A pak, samozřejmě, Jon Lovitz, to je hrozný machr. Tohle je hrozná prdel, i když ke konci trošku slabší, ale pořád prdel. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak čo máš?“ – „Lupy, vši alebo len suchú pokožku, neviem.“ Paródia predovšetkým na buddy sériu Joela Silvera SMRTONOSNÁ ZBRAŇ, kde tradičné duo Gibson/Glover nahradil snaživý Emilio Estevez (MLADÉ PUŠKY) a vtedy ešte ani zďaleka hviezdny Samuel L. Jackson. Hoci je snímka prepchatá roličkami slávnych hercov (Charlie Sheen, Whoopi Goldbergová, Bruce Willis) a celkom podarenými vtipmi („Nič ste nevideli.“), zostáva skôr úsmevnou, ako vtipnou. Nevraviac o nedostatočnom rozpočte a pachuti béčka (trocha ako podobne ambiciózne, no v konečnom efekte priemerné MLČANIE ŠUNIEK). Dialógy sa však mimoriadne podarili („Ako chutí ľudské mäso?“ – „Ako kura.“). ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak jsem o Nabitý zbrani mohl až do roku 2012 vůbec nevědět! Protože je to fakt skvělá parodie, která může klidně směle stát po boku Žhavejm výstřelům. Paroduje se tu především Smrtonosná zbraň, ale jsou tu i vtipný odkazy na Dirty Harryho, Mlčení jehňátek nebo třeba Basic instinct. Film má tempo a neotřelejma gegama a vtipnejma scénkama dokáže celou stopáž parádně bavit. Absurdita nějakejch fórů tu skutečně dovedena na maximum viz. "No dobře, udělal jsem to" - "Dej nám jméno!" - "To vám měli dát vaši rodiče." . Taky je to jeden film z mála, u jehož scének jsem se upřímně smál nahlas. Potěšil mě taky Emilio Esteves, kterýho jsem až doteď "znal" akorát z Noci v Roxbury, v jehož podání s kamenou tváří byly fóry ještě o stupeň vejš. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Během výměny pořekadel mezi generálem Mortarsem a McCrackenem je řečeno "Life is very short and there is no time for fussin' and fightin', my friend!" ("Život je krátký a není čas
    na křik a boj, příteli můj".). Jedná se o text k písni Beatles We Can Work It Out. (HellFire)

Reklama

Reklama