Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Na hlavu tohoto dílu ze série Scary Movie padají slova jako děs, nevkus, trapnost, hnus, nechutnost, někdo se dokonce stydí za to, že film zhlédnul. A já se musím k těmto názorům přiklonit, protože toto bylo opravdu zlé. Zejména pán s odpornou rukou mě iritoval. Jedničku jsem viděl mnohokrát a řadím ji k jedné z nejlepších USA parodií, ale dvojka ji nesahá ani po kotníky. Dvojku jsem už kdysi taky viděl, ale až dnes jsem se podivil, jak moc se od prvního dílu liší, co se množství zábavného humoru týče. Nemile mě to překvapilo. Ještě, že film má cca 70 minut čistého času. No nic, tohle nevyšlo, tak snad si příští týden spravím chuť u třetího dílu. PS: Když už do Scary II půjdete, tak doporučuji jedině s dabingem TV Nova. Kdysi jsem to viděl s dabingem od brněnského studia Ebbi a to byla fakt hrůza. PS 2: Upřímné díky patří Nově Cinema za absenci jakékoli reklamy, hodinu po půlnoci se opravdu vyplatí na vás koukat :) 40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na dvojke som bol v mladosti v kine a celkom dobre som sa bavil, ale dnes už mi to pripadá strašne debilné a často aj nechutné. Nechutných vtipov oproti jednotke podstatne pribudlo a vydarených paródii na slávne filmy ubudlo. Ale pár sa ich tu predsalen nájde. Napríklad paródia na Johna Woo a jeho slávne holuby. Páčilo sa mi aj to, že dej do veľkej miery čerpá z Hollow Mana. Neustále popichovanie medzi dvoma kriplami bolo tiež vydarené. Zhúlený Marlon Wayans tu má niekoľko natoľko WTF scén, že ma rozosmiali. Potešilo ma aj ženské obsadenie. Či už stále krásna a vzhľadom na mizerný scenár miestami aj vtipná Anna Farisová, tak aj sexy posila z BH 90210. Technická stránka je tiež vydarená, takže tých pár akčných scén je cool. Ale tie neustále nechutnosti, ktoré sa objavujú každú chvíľu to proste kazia. Keby tam neboli, tak by to aj vďaka krátkej stopáži bola stále mierne nadpriemerná paródia, ale kvôli nim som viaceré scény mal chuť preskočiť. Z dabingov sa mi páči redabing Novy. Ten je tak vydarený, že je vlastne lepší jak samotný film. 5/10. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že tu máme stejný tvůrčí tým jako u prvního dílu je pro mě ten kvalitativní propad oproti jedničce dost těžko pochopitelný. Tentokrát už ubylo trefných černohumorných vtípků, ale přibyly hlavně ty nechutný který se sice snaží tvářit vtipně, ale moc to nefunguje. Navíc v tomto případě nemusím moc filmy které tu jsou primárně parodovány. I když ta úvodní scéna s Vymítače ďábla ještě docela ušla, ale pak už to jde jenom dolů, Wayansovi už trochu místy docházely nápady už v prvním díle, ale dokázal to nějak ukočírovat. Tady už se to trochu vymklo a jediný štěstí je, že další pokračování už převzal jiný tvůrčí tým. Každopádně nebudu nějak přehnaně kritickej a ty dvě hvězdy si to vyslouží, ale dobrá parodie vypadá jinak.40% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pár (doslova) zdařilých buranských gagů zde je a vzhledem ke krátkosti stopáže to překvapivě je celkem k vydržení... Místy. A to je také jediný důvod proč tak vysoké hodnocení, jelikož ač tvůrci evidentně v žánru mají nakoukáno, tak postrádají smysl pro humor. Zda to je či není u parodie podstatné si přeberte již sami... ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie teda fakt nemusím, tohle jsem viděl celé tehdy když jsem chodil ještě do školy. Puštěno ve třídě. A já jsem se divil jak se tohle může někomi líbit. Nikomu to neberu. Je to parodie, žánr, který fakt nemusím. Ale zde jsem nenašel nic co by mě zaujalo. A co měl znamenta příšerný začátek filmu ? Jak tam na sebe blily ? To bylo fakt odporný ! :D Fakt typický důkaz demence. Ale co, at se to ostatním líbím, za mě hodnotím na 0% = odpad! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Když vejde kněz (James Woods) do místnosti, lze vidět kadibudku, která následně v další scéně zmizí. (KajusaK)
  • Ve filmu můžeme vidět spoustu odkazů na číslo 69 – jakožto známou polohu při pohlavním styku. Divák si všimne například čísla taxíku 069. Na mapě je jedna z cest označená jako Route 69. Tričko, ve kterém spí Alex (Tori Spelling), má na sobě číslo 69. Hned pár vteřin poté vidíme kalendář s datem pátek 23. (69 děleno 3 je 23). (dejv997)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama