Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Recenze uživatele jjjerry k tomuto seriálu (6)

Star Wars: Příběhy rytířů Jedi (2022) 

Slušná serie. Nepřekvapí ani nezklame. Ukazuje, že se vyplatí navazovat na starou serii a ubrat iniciativy. Tam kde Filoni něco přidává, nebo upravuje to jen kazí. Za mě nejlepší pátá epizoda. ()

Život a smrt (2022) (E01) 

Zklamání, Twi'lek rasa nežije na Zemi v Indiánské době :/ Navíc Jediem se nenarodíš, ale musíš se jím stát. BOhužel Filioni stále nepochopil SW universum:( ()

Spravedlnost (2022) (E02) 

Lepší jak první díl. Zajímavé ohlédnutí do historie důležitých postav galaxie. Příběh mohl být rošku propracovanější. ()

Sithský lord (2022) (E04) 

Zábavné, akční. Jen bohužel přilišné zjednodušování kazí. Zbytečně se vrací do stejných míst. Mrzela mně nelogika, někoho něco rozmáčkne a pak vyleze bez škrábance? Kombinace akční scény pro fanoušky a zároveň pro blbce nebo 10leté děti mně vadí. ()

Cvičení dělá mistra (2022) (E05) 

Geniální díl. Zábavný, logický. Nemohu tomu nic vytknout. Vysvětlení proč má Ashoka dva meče. Mrzí mně, že jsou tací co to nepochopili :/ ()

Rozhodnutí (2022) (E06) 

Vadí mně ten rozkol. Filoni si to dělá po svém, ale nezná základ, nemá uctu a bohužel to kazí. Škoda. ()

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama