Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Recenze uživatele Veskoslav k tomuto seriálu (2)

Star Wars: Příběhy rytířů Jedi (2022) 

Ano, první díl je takový, typický meh, který ale splňuje to, čím má být. A zbytek? Za mě lahoda, která doplňuje Klonové války a některá slepá místa po pádu Republiky. Jediný a největší mínus je to, že je to skutečně tak krátké. Určitě bych ocenil mnohem více, nejenom o životech Ahsoky Tano a hraběte Dooku:) ()

Rozhodnutí (2022) (E06) 

A zdejší fňukači. Knihy o Ahsoce patří k tomu méně zdařilému, co se ve světě SW napsalo. A pokud lidem jako Algemos nedošlo, kdo je autorem Ahsoky, tak takovým lidem je zbytečné cokoliv vysvětlovat.  Mimochodem samotná kniha je defacto 1. díl Klonových Válek nebo Rebelů roztažený na úmorných téměř 300 stran.  A když se vrátíme zpátky k epizodě. Je tam defacto všechno důležité. Propojení mezi posledním dílem Klonových válek a i Rebelů. A rozhodně lepší než příběh o tom, jak někomu udělali bebi a jako správný Jedi tomu nemůžu přihlížet a hned se postavím do planetární Rebelie:) ()

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama