Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nádherný príklad toho, ako krásne môže isť dabing a kvalitný film ruka v ruke. Do teraz som síce nebol veľký fanúšik už spomínaného dabingu, ale Megalodon mi otvoril nový do teraz nie veľmi poznaný rozmer filmového zážitku. Film, kde emócie nemajú miesto ani priestor, aj keď ide o život. Je až sympatické nazvať snímok po postave, ktorá sa objaví v zábere asi len 5 minút, a celý zvyšok deja je orientovaný úplne inde. Čakal som svoje obľúbené béčko s prerastenou potvorou, dostal som však animácie podmorského výťahu, ktorý pol filmu pobehoval hore dole. Také mrhanie rozpočtu na zbytočné animácie sa museli niekde prejaviť, a to v sountracku, ktorý pozostáva z 90 minútovej slučky o dvoch tónoch a hercov na úrovni epileptikov počas najsilnejšieho záchvatu. Vo filme som však našiel svoju ďalšiu hereckú modlu, a to v Alovi Sapienzovi. Paul Logen dostal nového parťáka. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kravina, ale my tzv. páni tvorstva děláme vše proto, abychom zničili svět sami. Cožpak víme co kde může žít a stejně pořád otevíráme Pandořinu skříňku a myslíme, že nám vše projde. Doufám, že se jednou najde protivník, kterého nezdoláme a svět konečně půjde do hajzlu a necháme přírodu v klidu. Možná by se třeba mohl vrátit nějaký ten raptor :) ()

Reklama

buchannon 

všechny recenze uživatele

Jednou z produkčních společností je 100% ENTERTAINMENT, INC. - což pro tento film platí beze zbytku. :) Ale je pravda, že takováto veledíla musí člověk sledovat opatrně a v malých dávkách, jinak by mohl přijít k psychické újmě. V LEVELu jednou Michal Rybka (podle mě božan) psal: "Recenzovat shity je zábavné, ale člověk může přijít k psychické újmě." Z těmito filmy je to podobné. Mám v počítači složku nazvanou "Filmy - klenoty" a tam se nachází ty největší skvosty (občas je obsah doplňován), ale nebojte se dávkuji si je skutečně v menších dávkách a obezřetně. :) Mé sbírce jednoznačně vévodí série Sharknado. Ale tento "spektákl" to je jiná káva. Vizuální stránka je i na tehdejší dobu otřesná. Např. synchronizovaně svetélkující medůzy. Děj téměř nulový, jeden z nejhorších filmů. Hlavně, že na konci je sáhodlouhý seznam, komu všem tvůrci děkují, nevím tedy za co. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Nahnevaný filmár z BBC sa nasral a natočil film, ktorý má poučiť, vystrašiť a dodať poriadnu dávku napätia. Už len fakt, a to nechcem byť hrubý, že v ňom hrá človek menom Gary J. Tunnicliffe mi napovedal, že mám čakať sračku. A ku podivu, skvelo som sa zabával, i keď pri väčšine scén sa môj úsmev podobal viac menej na tetanový kŕč. Anyway, tento film je jednoducho recyklácia všetkého zlého, čo existuje, ale aj tak stojí za pozretie. Potom sa preto nečudujte, že niektorí ľudia niektoré filmy hodnotia tak trošku o hviezdičku viac. Sú to tí, čo majú o nejaký ten filmový prehľad viac, pretože si pozrú aj takéto srandy. No a ten žralok - v Spielbových Čeľustiach sú efekty asi 50 krát lepšie, tak posúďte sami. ()

Trenz 

všechny recenze uživatele

Když nad tím tak přemýšlím, mně se ten film líbil docela dost. Jo, ten žralok byl opravdu předigitalizovanej, ale jinak tomu filmu nemám v podstatě co vyčíst. Možná to bude i tím, že se na tyhle filmy nedívám a udělala jsem vyjimku kvůli Robinovi Sachsovi. Dabing mě nezklamal. To je vždycky to, čeho se děsím nejvíc. Tentokrát vybírali dobře a i charaktery byly hezky vykreslený... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama