Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě velké hvězdy současnosti Adrien Brody (Oscar za Pianistu) a Keira Knightley (Piráti z Karibiku, Láska nebeská, Král Artuš) se potkají v thrilleru, pod kterým jsou producentsky podepsaní Georgie Clooney a Steven Soderbergh. Hlavní hrdina Jack Stars (Brody), veterán z války v Perském zálivu, je neprávem obviněn z vraždy. Sled událostí uvrhne Jacka do péče psychiatrů v rodném Vermontu. Pod vlivem experimentálních léků a moderní psychiatrie uvidí, že může cestovat v prostoru a čase. Na jedné ze svých výprav do budoucnosti odhalí svou nadcházející smrt (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Když jsem film zhlédl poprvé, nevěděl jsem co ci o něm myslet. Avšak na druhý pokus jsem se přesvědčil o kvalitě tohoto díla. Pro mě tohle byl první film, kde jsem spatřil Adriana Brodyho a nezklamal mě. Látka filmu mi přišla velice zajímavá a zajistila i slušnou atmosféru. Těch 5* dávám za to, že jsem o filmu přemýšlel i dávno po jeho skončení. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý a napínavý film zráža na kolená neskutočne a neospravedlniteľné množstvo prehreškov proti logike. Herci podávajú skvelé výkony, hlavne Adrien Brody a pekelný Kris Kristofferson. Rovnako námet filmu je fascinujúci a s ich teóriou cestovania v čase som vôbec problém nemal (dokonca sa mi to veľmi páčilo). Problém bol v jej aplikácii do deja, kde sa tvorcovia dopustili strašných logických chýb, ktoré vrcholia v predvídanom, ale paradoxne nelogickom finále. Ako napísala Rogue: "Kdyby byl použit jakýkoliv z alternativních konců, byl by tento film téměř bezchybný." Niet čo dodať. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

podle vyprávění od známých jsem měla smíšený pocity..jestli se mám kouknout nebo ne... někdo to vychvaloval na vynikající sci-fi horor.. a někdo na podpůměrný fantasy nesmysl... ale nakonec jsem se odhodlala.. a nelitovala jsem... je to dost zajímavej příběh... s fantasy cestováním do budoucnosti a zpět... na horor bych to neklasifikovala.. ale thriller s dost napětím... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco na způsob dvanácti opic, scie kvalit filmu s B. Willisem to nedosahuje, ale mě se to velice líbilo. Adrien Brody se překonává a předvádí jeden ze svých nejlepších výkonů, snad jen v pianistovi byl lepší a Keira Knightley sice nemá tolik prostoru, ale taky neni špatná. Příběh je bez větších chyb a nudné scény jsou skoro vymíceny a pointa celého filmu je výborná. lepší 4* ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Film je rozdělen na dvě poměrně odlišné části (nechci do mrazáku - chci do mrazáku). V první části po seznámení se základní dějovou linií zjišťujeme, jak příběh funguje. Naštěstí nám režisér dává dostatek času, abychom jeho finty vzali za své. A když už tedy společně s hrdinou víme, co se děje, tak se pokusme aspoň ždibíček světa změnit k lepšímu. Bylo to příjemné pokoukání okořeněné schizofrenickým Bondem. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Film je částečně natočen na motivy románu Jacka Londona "The Star Rover" (u nás vyšel pod názvem "Tulák po hvězdách"). (Terva)
  • Severoamerické tržby byly 6,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 21,7 mil. (NIRO)
  • Anne Lambton mala pôvodne hrať postavu sestry Hardingovej (Mackenzie Phillips). Počas natáčania však dostala pankreatitídu a nebola schopná pokračovať v natáčaní. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno