Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Armin82 

všechny recenze uživatele

Úroveň humoru tak vysoká, že se tomu mohla zasmát maximálně první lavice ve zvláštní škole, která zrovna absolvovala lobotomii mozku. Přiznávám, že jsem vydržel jen do půlky filmu, ale i tak stačilo. Co to mělo bejt? parodie a komedie? Aha...tak to se omlouvám, ale asi žiju na jiný planetě, protože tohle ne. Ti, co to natočili, se měli nejdřív podívat na žhavý výstřely, aby se trochu inspirovali, jak má vypadat parodie. Tohle byla jen snůška trapnejch keců či trapnejch scének a to vše s rádoby sexistickým podtextem podtrhující trapným ,,hercem,,, kterej timhle svou výbornou kariéru začal a zase skončil. víc k tomu nemám....prostě USA no...nikdy nevíš, co vypustí do světa...jestli to jsou rakety na Afghánistán nebo podobné sra*ky ----> 10% za pár pěkných ženských ()

Macik 

všechny recenze uživatele

ač jsem přísným odpůrcem používání na plátně hoven, prdění a krkání za účelem vyvolat smích, tak tady jsem se Myersovi musel prostě řechtat.. Jeho grimasy nemají chybu .. stačí se mu jen dívat do tváře a nepřestanete se smát.. :-D nehledě na to, že Myers by klidně ustál i nějakou vážnější roli .. P.S. Jmenuji se Hulimpyjová za svobodna Pičus.. :-D ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je skoro stejna legenda, jako James. Jenze, tenhle je chlupaty, zuby ma hrosi nez opice a humor bych prirovnal ke sracce hoven (tohle slovni spojeni pouziva rad). Ale, na druhou stranu jako parodie na tenhle zanr to neni nejhorsi, na odreagovani je to jako delane, takze v mem pripade to ucel pomerne splnilo. 6/10 ()

asanakis odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád parodie a to většinou hodně. Ale v každém žánru lze najít skvost a pak také to, čemu zde na ČSFD říkáme odpad. Tím je pro mě Austin Powers. Špion, který mě vojel ve mě vzbudil dojem naprosto ztraceného času, kdy jsem si říkal, že nerozumím tomu, proč je tato postavička poměrně populární. Naprosto trapný "humor", který dávám do uvozovek, tak jako trapný Dr. Zloun, skoro vše o čem mluví. Námět celkem o ničem, dějová linie poměrně nudná, jediný co mě občas trošku vytrhlo z myšlenek na to kdy už to konečně dojde ke svému konci, byl poměrně zdařilý soubndtrack. No abych nebyl tak tvrdej, musím uznat, že jedna vtipná scéna se zde našla. Moment, tak to budu tvrdej, jelikož to je sakra málo na to, jak moc jsem se jinak celou dobu nudil! ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Stejně jako jednička je Špión, který mě vojel další zatraceně sexy (tentokrát zase díky úžasné Heather Graham), i když taky místy zatraceně stupidní komedií. Občas jsem si říkal, že tohle už je fakt hrozný vtip, ale naštěstí Myers přichází i s vyvedenými a nápaditými fóry. Ty nejlepší jsou často postavné na slovním humoru, u kterého se obávám, že v českém překladu buď vymizel nebo není zdaleka tak dobrý - např. scéna, kde jsou různé prostřihy na lidi, kteří zahlédnou raketu ve tvaru penisu, ale vždy těsně než řeknou to sprosté slovo, uvidíme záběr na jinou postavu, která to slovo řekne, jenom v jiném, nevulgárním kontextu (např. je tu voják "Johnson" či chlápek jménem "Dick"). Pohodová, i když trochu blbá komedie. (7/10) ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Spolu s postavami Austina Powerse, Goldmembra, Dr. Zlouna a tlustého parchanta, které Mike Myers hrál, namluvil herec jěště na začátku filmu kosmonauta, který řekne: "Oh my gentle Jesus." (PußyMagnet)
  • Mike Myers se do obleku Tlustého Bastarda dostával 7 hodin. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama