Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Seriál Kancl, natočený polodokumentárním způsobem, zachycuje pracovní den šéfa Davida Brenta (Ricky Gervais) a jeho zaměstnanců. Brent je ten nejhorší šéf na světě. Je netaktní, bez špetky talentu, egoistický, plný předsudků, zbabělý a vychytralý – přesto je však nějakým způsobem přesvědčen o tom, že ho všichni milují. Mezi jeho trpělivé zaměstnance patří snaživec Gareth, smolař v lásce Tim a recepční Dawn, objekt Timova zájmu. Tato třeskutě vtipná komedie z dílny Rickyho Gervaise a Steva Merchanta získala Zlatý glóbus za nejlepší komediální seriál. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Mairiel k tomuto seriálu (1)

Kancl (2001) 

Toto je jeden z mála seriálů, u kterého jsem se dokázala opravdu ztotožnit s hlavní postavou. Možná za to mohla i ta dokumantární forma, ale Martinu Freemanovi jsem věřila každé jeho mrknutí oka a nechápala jsem, proč ho ta blondýna nechce. Charakter Davida Brenta mě ale bude ještě hodně dlouho strašit v nočních můrách - za něj taky ta hvězda dolů. Ne že by ho Ricky Gervais hrál špatně, to určitě ne, ale jenom pohled na toho chlapa mi způsoboval fyzickou bolest a doteď se děsím toho, že bych někoho takového mohla opravdu potkat. Naopak Garreth se mi docela líbil, byl sice trapný, ale tak nějak vtipně. Trochu mi připomínal majora Burnse z MASHe. ()

Související novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

dnes

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Reklama

Reklama