Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Legendární film :)) Rok 1999 a pořád aktuální a skvělé. Dokonalé herecké složení jak málokdy. "A to jednou na hudebním táboře..." :D) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jde o hodně hrubozrnou komedii, nerad to přiznávám, ale velmi dobře jsem se bavil. Pár scén je nechutných, pár hodně i méně vtipných, ale všechny zapadají do dnešní představy teenagerovské komedie a tohle patří k těm opravdu vtipným. A navíc si zde užijeme i trošku toho sexu, který ostatní komedie pouze často slibují. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

nejhorší na tomhle filmu je jeho český distribuční název, který mne na téměř dva roky odradil. pak pod tlakem kamarádů, neustále používajících hlášky z filmu, jsem se odvážil. tenhle film není ani tak o americe a jejích stupidních zvycích a názorech. téma je v každé zemi stejné a stále aktuální. sex. a kámoši. nic víc v tom filmu není a nic víc v něm ani nehledejme. život je i tak dost komplikovanej, ale nejvíc komplikací vzniká zejména nedostatkem jednoho či druhého, to jest sexu nebo kamarádů. kdo nemá ani jedno, bývá obvykle v řiti. takže při sledování tohohle filmu ti, kteří vědí a zažili, aktivně fandí hrdinům příběhu. ti, kteří nezažili anebo si to "nepamatují", v těch to nic nevyvolá. a to je celé jádro pudla. ano je to jednoduché, primitivní a sprosté, přesně jak my všichni, tak proč se tomu bránit? ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Tenhle film musíte brát s nadsázkou... Prostě si udělejte popcorn, sedněte na gauč a otevřete si třeba i pivko - nejlépe s partou kamarádů. A nechte se unášet zběsilou jízdou amerických teenageru... proste 5*! ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Tak ikdyž tu nerad kritizuji druhé, tak tady musím. Myslím, že to hodnocení, které tu nakonec vyšlo je úplně mimo. Kdybyste měli někomu doporučit snímek pro teenagery, u kterého se fakt pobavíte, jistě by vás napadl jako první American Pie a proč taky ne? Sranda na každém rohu, vzhledem k době dost originální.Film, který rozhodně nestačí vidět jednou. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

"Nahoře máte přece soudek." - "To je pití pro kretény. Já chci alkohol. Lihovinu." Finch je ultraklasik. TOP film v žánru. Nelze jinak, kultovní snímek mojí generace, proto pálím pěti. Koho to pohoršuje a dá míň než dvě hvězdy, je nepíchač! ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

První a skvělý díl prciček, které chvilkama byly trapné. Rozhodně nejlepší komedie o teenegarech se sexuální tématikou. Herci příjemní a svou práci dokonale odvádí, první seznámení s hláškujícím Stiflerem a pořádná dávka trapasů. 70% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Jako maléj jsem tento film chtěl strašně vidět a hádejte proč, ale ono ikdyž pomineme ten erotický humor je to skvělá komedie a dokonce pro mě jedna z nejlepších. Postavy v tomto filmu jsou na komedii báječně propracované a zábavné. ( 18.12.15/MAC ) ( 6.3.18/TV ) ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Film mého pubertálního dospívání. Jediným motivem je sex, takových filmů tu už bylo dost, ale jen málo neupadlo do zapomění. Tenhle je nabit vtipnými scénkami, jež ze života zná téměř každý dospívajíci. Proto se série Prciček stala sérií kultovní. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Co odlišuje prcičky od ostatních teen komedií? Nejedná se tady jen o změť scén, které se snaží být vtipné či vulgární. Film obsahuje funkční příběh, který se vyvíjí a dokáže pobavit. Přidejte k tomu i partu herců, kteří si sedli a dokážou si správně sekundovat, akurátní délku a máte výsledek, který bude bavit i další generace. Je to kultovka a po právu. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Počiatok éry kedy teen komédie začali byť v kurze, no väčšina z nich sa len chcela zviesť na úspechu Prcičiek a išlo o podpriemerne blbosti. Pri tejto sérií sa ale dá s kľudom povedať že kým neprišli spin-offi držala si vysoký štandard zábavnosti. Postavy som si zamiloval, kultové vtipy zapamätal na roky dopredu a Stifler je pre mňa stále najviac cool týpek. Má to svoje chyby ale keď ste film videli v mladom veku ako ja, pôjde o srdcovku. Pri pár scénach plačem od smiechu ešte aj teraz. ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Pro teenagery asi nejlepší komedie svého žánru, co je k mání. Žádné z jejích mnoha pokračování už nedokázaly navázat na její úspěch. Už jsem tento film mohl vidět odhadem tak třicetkrát a baví mě stále tak skvěle, jako když jsem se na něj díval poprvé. V mých patnácti letech jsem dokonce i tajně chodil za školu, jen abych se na něj mohl v klidu doma sám podívat. Dodnes znám téměř všechny vtipné dialogy nazpaměť. Některé scénky jsou opravdu moc povedené a je vidět, že samotní herci si natáčení museli pořádně užít! Docela chápu starší generaci, které asi tento film připadá místy dost nechutný a naprosto o ničem. Koneckonců, Prcičky se ale také přece natáčely především pro mladší generaci a nutno dodat, že v kinech byly hodně úspěšné. Vysoké hodnocení jim dávám čistě z nostalgie a v dohledné době ho snižovat nehodlám. ()

Belbo odpad!

všechny recenze uživatele

no to snad ne. Tímhle mě v kině týrala bejvalka. Je věděl proč jsem se rozešel. Je to film pro dospívající dementy, ale nepamatuju si náklonost za mlada k takovým(jak to jen slušně napsat)........... ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Pre mňa sú prcičky úplnou klasikou a neodlúčitelne patria k spomienkam na strednú školu. Pre mňa je to trilógia (aj napriek tomu, že štvrtý diel sa mi páčil, piaty bol otras). Jednotka je pre mňa asi najlepšou tínedžerskou komédiou, ktorá si nezakladá iba na sexuálnych narážkach a nechutnosti, ale ponúka aj dobré hlášky a vtipné scény, ktoré môžu vidieť aj vaši rodičia. Nedávno som si to pozrel znova a nostalgicky som si zaspomínal na časy, keď pojem tínedžerská komédia neznamenal film plný fekálneho humoru. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ani po tolika letech a několikátém shlédnutí to není ani trochu trapné. Na spoustě postav je sice vidět, že jejich herectví je ještě v plenkách, ale všechno zachraňuje vtip. Načasování vtipů je takřka dokonalý a nemůžu než nepochválit český dabing, se kterým mám film radši (hlavně díky komentářům malých roliček při scéně s webkou). K tomu si navíc vždy užívám skvělé písničky, a oproti jiným rádoby komediím tu vzrušivě neruší ani ty Nadiny kozičky - teda spíš dudy. ()

Johnnas 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, jak jsem se spolužákem a dvěma kamrádkama :), na tom byli tenkrát v kině. Byli jsme zrovna v podobném věku, jako hlavní protagonisté. Takže jsme se pořádně pobavili. Bylo to pro nás tehdy horké aktuální téma. Párkrát jsem málem spadl z křesla. Ostatní komedie prteenagery, co přišli po prci prci už byly pouze nepovedené napodobeniny. ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele

Prostě teenagerovská komedie jak má být. Střelenej Stifler, nádherná Vicky a spousta stupidní zábavy. Tak to mě dostane vždycky. American Pie (3+1) bude mít u mě palec nahoru 4ever. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama