Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý freerunner Ryan (Sean Faris) je chycen a probudí se s připnutou bombou na krku. Společně s dalšími nejlepšími freerunery se musí zúčastnit reality show, ve které musí s bombou přeběhnout celé město. Začíná závod o přežití, ve kterém Ryan musí zachránit sebe a svoji přítelkyni. (asader)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Zle zle zle. Dúfam, že Silverstein už nikdy nenatočí ani rodinné domáce video. Réžia bola hnus. Pozeral som to s podozrením na otras mozgu a tento film my prvý krát skutočne spôsoboval fyzickú bolesť. Faris, je v pohode a jeho free-run je uveriteľný, aj keď neviem koľko krát to vlastne bol on. Ale film je prúser. Pritom obsadenie filmu je pomerne zvučné. Danny Dyer je slizkejší než sliz, Seymour Cassel má dve vtipné lášky a Hassan hrá štandard. Freeruneri sú nabušený a akrobacia im ide. Lenže hlavná ženská hrdinka je opruz, Milionári sú trapný. Jacque trénoval 15 rokov v japonskom dojo aby skončil ako najväčší amatér. Dej je stupidný a koniec filmu je už totálne retardovaný. Keď k tomu pripočítam zlé diológy a roztrasenú kameru mám dokopy zo všímvšudy max 2*. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne se opět dočkám toho, že můj oblíbený herec Danny Dyer natočí film, u kterého se nebudu cítit trapně, jednoho dne... Bohužel Freerunner jím není určitě, ba spíše naopak a přestože tu DD není stěžejní postava, jedná se o jeho nejhorší snímek, ve kterém se mihl (a že už mám jeho filmografii skutečně nakoukanou). Zatím se tak holt budu muset prokousávat takovýmto marastem, protože Freerunner snižuje laťku zase o několik políček níž. Film, který vsází na dynamičnost a akčnost, jedním slovem nudí a to tak jakože hodně. Nafackovat režisérovi, scénáristovi, kameramanovi, hercům a vlastně celému ansáblu- tohle by zvládla i parta mladých nadšenců s handy kamerou za jedno odpoledne- a líp. Nesympatický hlavní hrdina (včetně té jeho nádhery po boku), dementní soupeř a Danny si tu asi jen odskočil z natáčení filmu Pimp, páč tam je vlastně úplně stejný. Jednoho dne se snad dočkám... snad :) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Freerunning i parkour se mi líbí na pohled a vždycky jsem si chtěl něco podobného zkusit. No nikdy jsem se k tomu nedostal páč si dám raději vychlazené pivko než někde skákat…To nic nemění na tom, že tihle lidi mají můj obdiv. Bohužel tento film se jeho tvůrcům moc nepovedl. Pár povedených akrobacií tu bylo, jen ty borce mohli naučit líp hrát. Samotná myšlenka nebyla marná, ale způsob natáčení a kamera nic moc, ten střih ještě ušel, ale to je tak vše – když už z toho chtěli udělat kravou akční podívanou s výbuchy ala Obojek, měli víc zapracovat na důvěryhodnosti. Jo a malém bych zapomněl - Rebecca Da Costa je vážně kus, scénka s kupováním kondomů taky pobavila a Sean Faris by si měl vybírat lepší role… ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

"Utíkej, Máňo, utíkej, honí tě kocour divokej..." Freerunning je sice velmi oblébeným moderním sportem 21.století, ale i přesto by film měl vždy mít určitou úroveň a ne jen jeden nápad, pár hezkých herců a zbytek kaše na kaši, co se jak splácá...Pár světlých míst tam bylo, ale to je na hodinu a půl setsakra málo! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Parkour je teraz populárny v triede mojej druhorodenej. Samozrejme len chlapci. Dievčatá chodia žalovať triednej, že chalani skáču po laviciach, stoličkách a stenách. Tak som si skrátila chvíľu čakania v aute Seanom Farisom ako freerunneristom. A jasné, že som si naštudovala aj rozdiely medzi oboma disciplínami. Bolo to rýchle, chaotické, hudba presne taká istá, aj kamera, príbeh o ničom a neherečka Chelsea nepozerateľná ... ale videla som aj horšie. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Clevelandu v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama