Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Souboje v aréně na život a na smrt. Velmi vděčné téma bojových filmů na přelomu 80. a 90. let. Tvůrci tohoto snímku se k takovému námětu opět vrátili a vytvořili biják za použití už mnohokrát zfilmované šablony. Takže nepředstavují nic nového či originálního. Tedy snad jen jedna jediná věc. Místo zápasů zde není klasická aréna jak ji známe, ale místnost se zelenými zdmi. Různé prostředí se počítačem dodatečně dotváří pro internetový přímý přenos. Vizuálně to tedy nevypadá nijak špatně. Díry jsou však ve scénáři a v ne zrovna nejlépe propracované choreografii. Brutálně sice vypadají, ale zdají se mi nějak nedotažené. S porovnáním s těmi staršími snímky však zase o nic hrozného nejde. Tenkrát byli i daleko horší. Pro novou generaci tedy tento snímek nebude ničím vyjímečným, pro ty starší jen malá nostalgická připomínka. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento film je podobný arénovkám 90. let. Hlavní hrdina David Lord má havárii autem, při které umírá jeho těhotná přítelkyně a on smutek neunese. Ve všemožných barech se opíjí a vyhledává bitky. Zde si ho vytipuje organizace, která pořádá ilegální zápasy na život a na smrt, unese ho, nadopuje svinstvem, aby byl abresivnější a pošle ho do arény, ze které přenáší placený přenos do celého světa. Davit zabíjet nechce a prvního protivníka sejme v sebeobraně. Poté už mu za příslibu svobody nezbívá, než vyhrát sérii devíti zápasů (ve svobodu však stejně moc nevěří). Filmek je plný brutálních soubojů plných krve a usekaných hlav, ale neobsahuje nic, co by už nebylo v jiných filmech. Ale všechno pěkně funguje a mě se to líbilo. Za mě 70% :) ()

Reklama

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Poviem to narovinu ked som videl mena S.L. Jackson, N. Dobrev, D.D. Kim tak som si myslel ze to bude nieco viac ako bolo. Typek bol nastrazeny agent v roli bojovnika na zivot a na smrt, tieto zapasy vysielali cez net. Rolu zaporaka si zahral Samuel L. Jackson. Typek mal vyhrat 10 zapasov a zato mu slubili ze ho pustia na slobodu, od zaciatku predvidatelne. Dve hviezdy davam za Ninu Dobrev, ktora sa tam fakt len mihla asi 2 minutky a za pekne zeny ktore typkovi dohadzovali... ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Arénovky mám rád, ale pro krista pána! Jsme v 21. století! V kinech za chvíli bude běžně vyskytovat 4Dčko, každý vyhazuje nekřesťanský prachy za digitální efekty a vizuální stránku filmu a Loop si dovolí natočit tohle? :O Asi by si měl domluvit spolupráci s těmi dvěma japonkami, co seděly u pultu a měli na starosti vykreslování jednotlivých arén :D - i když popravdě..byly tam dvě!? Tak ono se to jmenuje Arena - já čekám desítky rozličných prostředí a dostanu jen jednu kopku, na začátku nějakou louku a na konci "pískoviště". Tohle si nezaslouží ani označení Béčkový film. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice se to může zdát jako stokrát recyklovaná srajda, ale já se u toho celkem bavil. Mám rád tyhle ty krvavé souboje na život a na smrt, zvlášť když se okolo ochomýtají celkem pěkné děvčata a tady si s nahotou hlavu nelámali. Taková nahá Katia Winter by stála vážně za hřích i trochu té bolesti. Horší už to bylo s přehnaností a nereálností samotného příběhu.  To co přežil náš hlavní hrdina „hasič“, to by nezvládl nikdo – snad jen Rambo. Tolik smrtících zranění a on se z toho vykulíroval a ještě „zasunul“. Nezbývá než přivřít oko nad absurditou a pokud chcete u něčeho relaxovat během prochcaného dne, tohle by mohla být jedna z možností. Žádná sláva, normálně bych dal cca 40%, ale za ty ženské a toho sériového plešatého psychopata jednu přihodím. Paradoxně tu byl Samuel L. Jackson tentokrát spíše jeden z nejslabších článků filmu – ale zase posloužil jako lákadlo (jeho jméno). Slabých 50% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)

Reklama

Reklama