Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

První série byla výborná, nastavila nějaký směr, kam by projekt mohl směřovat. Souboje jsou více promakanější, než v prvním filmu a postavy jsou mnohem lepší, například roboti. Druhá série je výrazně horší, třetinu desetiminutového dílu vám ukazují co bylo v dílu předchozím a pak se téměř nic nedozvíte. Potěšil návrat mistra Tagawi, některé postavy byly opět přeobsazeny. Série nepředstavuje tolik postav jako první řada, ale pořád je to vydařené, doufám, že se to konečně dočká i filmu. Jinak upřímnou soustrast za Darrena Shahlavi. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny Rebirth naznačil istý potenciál a Legacy ho dokázal vcelku obstojne rozviesť. Pár výčitiek by sa však predsa len našlo. Či už je to istá nevyrovnanosť a nekonzistentnosť jednotlivých epizód, alebo menšie množstvo samotnej akcie. V druhej sérii sa k nim navyše pridáva aj zbytočné množstvo flashbackov, v pár prípadoch dokonca nepochopiteľne opakujúcich známe fakty. Týmto roztrieštením zákonite trpí i samotný dej, no vyložená prehra to i napriek tomu nie je. Na film v podobnom duchu to dokáže nalákať bez problémov, no Kevina Tancharoena by bolo lepšie z tejto rovnice vynechať. ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Tak po dokoukání druhé řady (v kuse) můžu bez problémů říct, že diváckej svět je absolutně připravenej na MK (2015). Parádní úvod do děje, do historie základních postav a pod. Vypadá to sice na třetí řadu, ale radši bych se víc věnoval filmu než webizodám. Fatality od Kitany a Scorpiona jsou hodně dobrý. 86% PS: potěšilo, že herec co hraje Shang Tsunga v originálním filmu z 95ho hraje Shang Tsunga i zde ()

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami. Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kua, ať mu ty prachy někdo dá! Kolik melounů lidí to ještě musí na YouTube vidět, aby si v Hollywoodu sundali pásky z očí? Rok starý kraťas - po kterém jsem vážně nabyl dojmu, že je to trénink na celovečerák - se mi sice líbil více, ale i tato první webizoda má své světlé chvilky a Tanchareon v ní jasně dokazuje, že má cit pro akci. Napsal jsem to minulý rok a napíšu to znovu: na tohle CHCI do kina! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Natáčanie druhej série prebiehalo od 28. novembra do 14. decembra 2012 v Los Angeles. (Sufferer)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama