Reklama

Reklama

Zombies: Den-D přichází

  • USA Day of the Dead (více)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tak předně, veterán Miner vůbec nectí předlohu. Lidé zde neumírají, ale pouze se mění v nesmyslně se pohybující lidožravce, což je důsledek nějakého omylem spuštěného viru. Miner je bohužel navíc značně za zenitem, nedokáže vykřesat opravdovou atmosféru, ani předložit sympatické postavy (Mena Suvari v hl. roli je...bezkrevná). Výhodou je hodně krátká stopáž, díky níž to slušně uteče. To je však na remake klasiky v rukou zkušeného režiséra trochu málo. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

No, nevím co jsem čekal, ale tohle má s Romerem společný jen název. Jinak jde totiž o naprosto jiný příběh. Kdyby producenti nebyli chamtivá banda kreténů, kteří se chtějí nakapsovat na známém předchůdci, a zvolili jiný název, měl by tenhle film lepší hodnocení a lidi by nebyli tak zklamaní. Celkově je to ale mimořádně svižné a akční a režisér Miner příjemně překvapil. Scénář má sice nějaké ty díry v logice, ale jak říká Uwe Boll: Co jste kurva čekali? Schindlerův seznam? Hodnocení: 70% ()

Reklama

Ony odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně: zombies, které nejsou zombies, lekačky, při kterých jsem se vůbec nelekala, efekty pro miminka, tupí hrdinové, z nichž jeden vypadá jako Michal Suchánek. A největší nesmysl a sprosťárna? Samozřejmě název. Kromě toho, že je úplně scestný, protože s Romerovou klasikou se to nedá srovnávat ani zdálky, byl také jediným důvodem, proč jsem tohle viděla (a asi nejsem sama). Dlouho mě nic tak neotrávilo. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Zmutovaný virus, díky kterému se z lidí stávají zombíci? Ale jděte, to už tu bylo tolikrát.. Původní předlohu od pana Romera jsem sice neviděl, ovšem ani mi to nějak nechybí. Ze "zombie filmu" se podle mě nikdy nepodaří vytřískat víc, než Úsvit mrtvých z roku 2004 (který vyniká díky svému suchému humoru), proto jsem od tohoto snímku nic moc nečekal. Nakonec to dopadlo ovšem poměrně dobře, herecké obsazení je ucházející, kráčející mrtvoly taky nepatří k nejhorším.. Slušné béčko na pozdní večer. 50% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z těch lepších zombies hororů. Akce je dostatek, v podstatě ani dlouho ze začátku netrvá, než se to rozjede a film si pak uchovává akční spád až do konce. Zombíci jsou neskutečně rychlí, což mi přijde více akčnější, než slimácky se plazící mrtvoly, taky jsou docela hrůzostrašní. Velmi milé překvapení, tohle není béčko ani náhodou...Hodnocení zde je důkazem toho, jak se dá poměrně jednoduše zašlápnout skvělý film, proto se dívám i na ty, pro které tu většina uživatelů pochopení nemá. Navíc zombie, co nežere lidi, páč byl původně člověk vegetarián...něco takovýho tady ještě nikdy nebylo a v podstatě je to docela logická věc. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)
  • Budova rádia se nachází na ulici Elm Street, která odkazuje na sérii Noční můra v Elm Street. (Holina)

Související novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (více)

Reklama

Reklama