Reklama

Reklama

Zombies: Den-D přichází

  • USA Day of the Dead (více)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

hippyman 

všechny recenze uživatele

hohó, no tak to zas byla jízda... nedělal jsem si iluze o nějaké originalitě, ale aby (spoiler alert) zombíci přemýšleli, používali střelné zbraně a zůstávali vegetariány i po "smrti" (spoiler alert end), to už bylo fakt moc... americká krás(k)a v uniformě, celkem dobře nasnímané akční segmenty a moje slabost pro béčkové zombies-filmy to jakžtakž zachránily na závěrečných 50%. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Aykokotjambo! Pokud jsem psal u Úsvitu mrtvých z roku 2004, že by vám zombíci ukousli prdel dřív než si upšouknete, tak u těchhle ne-zombie bych musel prohlásit, že tu prdel jste ztratili dřív než vás kousli. Až tak rychlí zde zpočátku jen nakažení virem druhu SARS cov. 3 byli. Kdyby však byl tenhle Sonicsyndrom jedinou vadou na kráse, neposral bych se z toho, na rozdíl od ostatních jsou mi postuláty o chování nemrtvých či nakažených zcela jedno nebo tedy u té ukousnuté prdele. Bohužel Miner pokračoval a sázel jednu, no ano, pičovinu, to se jinak napsat nedá, na druhou. Vegetariánská a zamilovaná zombie, haha, gangsta drsnej "hláškující" černoch (nebo negr, vole?), jak já tenhle typ postavy nesnáším, zombie skákající po stropě, ale ženskou visící půlkou těla z ventilace v místnosti zvíci maximálně dvou metrů výšky nesejmou ani v hojném počtu, protože hlavní postava přece! atd. K tomu šílený střih a při útocích nemrtvých nevíte kdo je kdo ani co je hlava, ruka nebo zadek (vlastně zde jsem vulgární, tedy prdel) a čí to všechno vlastně je. Zombie guláš, kde ze sebe vytlačím maximálně jeden covid za mrtvého Rhamese, ten byl fajn. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Proč to vždycky musí něčím zkazit? V ostatních zombie filmech chodí, nebo běhají pomalu. V novodobém Úsvitu mrtvých běhají normálně a tady si řekli, že ještě přidají a stanou se z nich spidermani lezoucí po stěnách a všechno je až moc zrychlené. Trochu horší **** hlavně díky spidermanům, jinak obsazení ušlo a atmosféra se taky povedla. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nechápem niektoré odpady pretože ide o celkom slušný "hyperspeed" zombieovský horor. Od začiatku po koniec je to výborná zábava pri ktorej sa ani na sekundu nenudíte. Samozrejme, že v scenári sú dosť veľké trhliny, ale koho to trápi keď sa dobre baví. Ono o zombíkoch sa toho natočilo už dosť, takže vymyslieť nejaký originálny príbeh bude čoraz ťažšie. Pre mňa je číslo jedna stále Úsvit mŕtvych. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

2.5/10 Já blbec jsem se docela těšil a doufal jsem, že si s tímhle Steve Miner poradí, vyždímá ze sebe maximum a vyrovná se IMHO nepříliš povedené Romerově ZEMI MRTVÝCH. O ději se zde nedá mluvit, žádné napětí na Vás film nepřenese, masakrování je chladný a nudný ( Miner si měl před natáčením zaplatit kurz u Slye ). Zombíci opět všemožně a nesmyslně upgradovaný a když lezou po stropě jako Spiderman nebo jsou vegetariány a pomáhaj lidem, z toho by se nejeden pochcal smíchy :) jiný příjemný emoce než občasnej záchvat chechtání nezažijete, na strach zapomeňte. Alespoň že Meně Suvari to sluší a je zde opět roztomiloučká. Ať na mě nikdo nechodí s tím, že za tenhle mizernej výsledek může malej rozpočet. Protože oba Minerovy PÁTKY TŘINÁCTÉHO dohromady nestály ani půlku co tohle a povedly se. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Budova rádia se nachází na ulici Elm Street, která odkazuje na sérii Noční můra v Elm Street. (Holina)
  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)

Související novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (více)

Reklama

Reklama