Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (392)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Motel smrti" hodne smrdí... neoriginalitou, nudou a slabými hereckými výkonmi. To všetko sú dôvody na to, aby som to už druhý krát nepozeral a tiež pre pridelenie skromných dvoch hviezdičiek. Viacej tomu nedám ani náhodou. Je to jeden z najnudnejších vyvražďovací horrorov, ktoré som v poslednom čase videl. Slasher je pravdepodobne mojim najobľúbenejším horrorovým subžánrom. V tejto kategórii mám toho fakt hodne napozeraného. Snímok "Motel smrti" bol pre mňa bohužiaľ sklamaním. ** ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nejsou to čistě 2*, spíš 2,5* ale 3* jsou moc. Především se dobře dívá na ústřední dvojici, protože oba hrají dobře (hlavně Wilson). Bohužel je film děsná, děsná nuda. Totálně žádná atmosféra, ani jednou mě nezamrazilo nebo jsem neměla nepříjemný pocit, nejspíš proto, že ten recepční vypadal jako by si odskočil z natáčení Honu na myš. Ale co, nic jsem nečekala, tak ani nejsem moc zklamaná. Akorát jsem myslela, že by to aspoň mohla být zábava. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem žádný zázrak, ale abych pravdu řekl, tak se mi tento horůrek docela líbil, i když tento žánr zrovna v oblibě nijak moc nemám. Sice je plno scén zkopírovaných a zdá se mi, že nepřichází s ničím novým. Na druhou stranu. Když divák sleduje tenhle Motel večír, kdy je tma a strach se protáčí kolem celé postavy, nechá to na něm následky. Na mně rozhodně nechal. Líbila se mi parádní atmosféra, která film blaženě nadzvedla do neskonalých výšin. Ta atmosféra dokázala něco, co bych si já rozhodně nedokázal představit. Právě ta atmosféra dokázala z jinak dosti průměrného filmu udělat zajímavou věc, při které mi ani nevadil fakt, že lekačky jsou jasné, ale i tak fungující a příběh zdá se být často ohraným. To pak člověk sleduje, co to s ním dělá a jak ho průběh filmu fantasticky mění. Tenhle to přes průměrný příběh ale solidní průběh víceméně dokázal. --- Zdálo se mi, že se mě snažíš zabít. Byli jsme na výročí svatby u mých rodičů a matka pořád něco mlela. Tys začal křičet, že už to nemůžeš vydržet a pak ses mě snažil uškrtit. - No, aspoň se ti zdálo o mně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slovenský distribučný názov je omnoho výstižnejší, ako ten americký a v tomto prípade našim distribučákom gratulujem za ich vtipnosť. Nič iné ako totálne béčko nás totiž nečaká a názov Vacancy môže predstavovať aj psychologický art. Evokuje to Psycho a Texaský masaker, ale tak ďaleko sa Nimrod dopracovať neplánoval. Škoda, že mu nie je umožnené sa poriadne odviazať, ale tipujem, že v rámci súčasnej pásovej hororovej výroby, ktorú nesledujem, je jeho film ešte solídnou žánrovou zábavou. K tomu patrí aj hromada klišé a až tak to neprekáža. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Otrepaný príbeh v slušne kvalitnom prevedení od maďarského režiséra,ktorý okúsil hollywood.Výborne vykreslená atmosféra,vyvolávajúca pocit bezmocnosti.Strach hlavnej dvojice o svoje životy spočiatku podrývajú snuff videá pohodené v izbe motela,neskôr,ako asi tušíte,vstúpia na scénu samotný vykonávatelia(takí milí chlapci,kto by to do nich povedal?).Slušné herecké výkony,na DVD napínavé už samotné menu s dobrým hudobným doprovodom.Film pravdepodobne mnohých zaskočí svojím prekvapivo rýchlym koncom.Cítil som šancu niečoho výnimočného(ako 8MM napr.),no nakoniec zostalo pri ľahko nadpriemernom psychologickom horore.Na vine bude trochu aj stopáž(už dlho som nepozeral kratší film),pretože to končí práve v momente,keď by som kľudne zniesol aj 20-30min. naviac.Kto to rád krvavo bude sklamaný,ale ostatní,ktorí dokážu oceniť kvalitnú atmosféru strachu,ako napr. v Saw 1,nemá čo riešiť.Film 70%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama