Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

Azrael515 

všechny recenze uživatele

Po dvojke som bol dosť skeptický, kedže ani - trilógie majú v kvalite a zábavnosti vatšinou klesajúcu tendenciu. Takže som sadol do sálu, nasadil 3D brejle a .... po zvyšok filmu sa ani nedotkol popcornu. V globale je to zas to samé a zase sa zachranuje niekto odniekiaľ, ale nasmial som sa, občas mal otvorene ústa a na záver mi vyhŕkla slzička. A po filme som volal mame že ak sa najbližšie u mna zastaví nech donesie mojho najlepšieho kamaráta(dúfam že ostatné hračky to nevezmú zle, ostanú v krabici na skrini a nepofičia niekam do školky xD). ()

Wladi.mir 

všechny recenze uživatele

To tohle bych tedy vůbec nečekal. Není to sice tak vtipné jako předchozí díly, ale je to tak skvěle dobrodružné, že ačkoliv mi je 19, stále mě to bavilo (i když ne s takovým zaujatím jako dříve). Navíc mě ten dojemný konec dostal. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

934. hodnocený film: Máš ve mě příííítele, máš ve mě příííítele... Tak tahle titulní píseň v podání Pavla Bobka mě chytla natolik, že ji mám dokonce i jako tón buzení na mobilu. Snímek navazuje jen na to nejlepší z předchozích dvou dílů a to v tom dobrém slova smyslu. Oba předchozí díly byly skvostné a tenhle není jiný. Teda, je... Má spoustu nových postaviček, Andy jede na vysokou a co teď s hračkama? Koukněte se, jak to všechno dopadne. Já nemám výtky a musím říct, že tohle je jednoznačně nejlepší díl z příběhů o malém plyšové kovboji Woodym a Bazovi Rakeťákovi. 5* si jistě zaslouží. To bez debat. 5* ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Najskôr som nechápal ako mohlo vyhrať Oscara Toy Story 3 a nie Ako si vycvičiť draka. Nedalo mi to, tak som si hneď pozrel. Uznávam, Toy Story 3 má trochu bližšie k dokonalosti, viac dokáže prostredníctvom hračiek zapôsobiť na detskú časť duše diváka. Ale zas nepopieram, že vikingovia a draci sú žáner môjmu srdcu najbližší. ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Tak trošku jiný Příběh hraček, než první dva díly, ale pořád je to super animák od Pixaru, akorát v jiným provedení. ()

vykur! 

všechny recenze uživatele

Woody: Who's "Velocistar237"...? Trixie: Oh! That's just a dinosaur toy down the street, that's nothing, let just take care of that. Trixie: It's just a dinosaur! Woody: All right... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Technicky tomu není co vytknout. Vlastně z jakéhokoli pohledu tomu není co vytknout. Kdyby ovšem předtím už nebyly natočeny dva díly, které trojku scénářem překonávají. To je jediný neduh tohohle filmu, který je (pixarovsky tradičně) dokonalý po všech stránkách. 90% ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Krásné zakončení série, které svou kvalitou určitě nevybočilo ze zavedených kvalit. Skvěle jsem se bavil, užíval si hezký obraz (ikdyž 3D zde až tak moc nevyniklo, byla to i tak moc hezká podívaná) a smál se všem těm super hláškám Rexe, španělskému Buzzovi. Určitě doporučuju, dospělým i dětem. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Paráda, paráda, paráda!! Skvělé pokračování, či zakončení téhle vynikající serie. Zašli jsme si na tohle s přitelkyní do 3D kina. Už když na začátku Brambůrkovi poučovali o vypnutém mobilu bylo mi jasný, že to bude bomba. Já jsem se bavil. Bylo tam spoustu vynikajicích vtipů, a spousta skvělých detailů. (Třeba jak Rexovi vypadnul kousek popcornu z tlamy). Moji oblíbenci vojáčci a jejich výskok z okna hned na začátku, to mě dostalo. Samozřejmě musim vypíchnout Kena s Barbie, restart Buzze nebo závěrečný útěk na skládce. Woody, Buzz, Rex mají pořád šťávu. Navíc byl extra záporák, kterej na konci nepřekvapil. Celej film jsem prožíval, na konci se přiblížilo slzavé údolí, naštěstí přes 3D brýle nebylo vidět... Tohle je pro mě jedna z nejlepších trilogií... ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Zacinam skutocne spekulovat nad tym, ci tieto pixarovske "rozpravky" su rozpravkami aj pre male deti. Pribeh Toy Story 3 je krasne nostalgicky, je komplexny, infantilita je mu cudzia a je preto pre mna otazne, ako ho mozu vnimat deti. Snad sa to dozviem o nejakych par rockov, pretoze toto je pre mna jeden velky otaznik. Odhliadnuc od toho, Toy Story 3 je opat nadpriemerny animak, nie je vsak ani tak inteligentny ako taky Up, ci tak zabavny ako Toy Story 2. Zostava niekde na pol cesty, co by nemuselo byt na skodu veci, no moje dojmy zostavaju v tomto pripade len na hodnote 3,5/5, mozno po maratone celej trilogie by som siel hore. Takto pre mna zastial zostava animakom roka 2010 How To Train Your Own Dragon. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Toy story 3 nabourává s velkým přehledem pravidlo o sestupné tendenci pokračování hitů. Podle mě je ze všech tří filmů nejlepší. Postavy které přibyly, jsou zajímavé a příběh je i přes svou jednoduchost strhující. Z nových postav mě hodně pobavil hlavně Ken a Barbie. Nevím jestli se chystá pokračování, ale jsem všemi deseti pro, aby byl Buzz Rakeťák přepnut do modu Espaňol a postava Woodyho byla nahrazena Kenem. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Pred predstavivosti tvurcu se da jen porad dokola smekat. V tomhle ohledu je Toy Story a treti dil obzvlast neco neskutecnyho. Ale mne na tom silene vytaci ten silovej tlak na emoce. Jenom a jen kvuli nemu mam pocit, ze tenhle film nebyl myslenej uprimne. Nehraje se v nem fer, na zacatku, ani na konci. Jinak ale neuveritelna podivana, vtipna, krasna, originalni.. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně milá záležitost probírající fenomén, se kterým se podle mě natrápila snad každá máma (tátové nemají myslím potřebu hračky uklízet). Ještěže moje děti jsou už odrostlé a hračky máme vyřízené (kamarádi - škola - nemocnice - půda - stále pokoj, i když už dívčí, to se týká hlavně plyšáků). Zavzpomínala jsem si, jak jsem každou hračku obracela, přendávala a vyhazovala jen ty fakt zničené. I ty reklamní, jako medvídky s coca-colou, jsme někomu dali a věřím, že udělaly radost. Jsem ráda, že už to mám za sebou, protože po shlédnutí tohoto filmu bych nedokázala vyhodit už vůbec nic:-) A ta malá prďola je moje malé bystroočko, to už jsem někde psala. Oskara tvůrcům moc přeju! ()

zette 

všechny recenze uživatele

Opet Toy Story nezklamalo. Naprosta spicka ve svem zanru. Film je dokonaly ve vsech aspektech, at uz vyobrazenim lidi, hracek, interieru ci exterieru, ale hlavne scenarem. Nikdy bych si nemyslel, ze me muze animak takto pohltit! ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Jelikož Toy Story je moje nejvíc srdcová záležitost na světě , tohle pokračování ve mě zanechalo hodně nostalgický pocit a optimistickou vyhlídku na ještě jedno báječné dobrodružství s Buzzem a Woodym. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že se jim to zase povedlo. Vtipná hezká pohádka s bandou nových přátel a pěkným poselstvím na konci. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama