Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Masakr. Poprvé v životě jsem byl sám, ve velkém sále, v multikině Cinestar. Promítali jenom pro mě:-) Film jsem si tedy mohl plně vychutnat, jelikož jsem nebyl rušen křupáním popcornu a srkáním Coca-Coly:-) Od filmu jsem moc neočekával a tak ani nepociťuji zklamání. Snímek hýří barvami, nad kterými bude plesat srdce každého malého dítěte. Příběh nenudí. I když by možná někdo mohl nad některými pasážemi zívnout:-) Trochu mě zklamal přístup mladého studenta ke svým milovaným hračkám. Měl by si je přece nechat na památku a ukazovat je svým dětem a posléze vnoučatům. Např. já mám svého "angličáka," se kterým jsem si v dětství neustále hrál, pořád schovaného. Děkuji filmu za zdokonalení španělštiny:-) A ještě bych chtěl podotknout, že to batole opravdu nahánělo hrůzu:-) Hodnotím lepšími třemi hvězdami. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Měl jsem strach, že třetí díl bude, co se týče inovací, jen pouhým stínem předchozích dvou dílů. Jak jsem se mýlil! I zde je totiž dávána na odiv precizní animace, která se dokonale snoubí s novým, neotřelým příběhem, jenž poukazuje na sílu přátelství a nezdolnosti ducha. Výborná práce! „Now Woody, he's been my pal for as long as I can remember. He's brave, like a cowboy should be. And kind, and smart. But the thing that makes Woody special, is he'll never give up on you... ever. He'll be there for you, no matter what.“ ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

PIXAR IS BACK! Vzhůru do oblak byl film dobrý,ale dle mého soudu lehce přeceněný.Zával pokračování typu Auta 2 nebo Příšerky s.r.o. 2 říkal,že i Pixaru docházejí originální nápady.A trailery na očekávané třetí Toy Story taky moc nenavnadily.Z těchto důvodů jsem tomuto filmu příliš nevěřil a moc jsem se bál,že Pixar si připíše svůj první regulérní průšvih.Který by byl samozřejmě o to bolestnější,že jde o třetí díl série,která studio vpodstatě nastartovala a jejíž první dva díly jsou doslova úžasné.Ovšem tihle chlapíci to znovu dokázali! Dokázali,že jsem je odepisoval hodně předčasně,dokázali,že mají pořád originálních nápadů dostatek a že si na každém svém filmu dávají skutečně hodně záležet.Místo očekávaného dětského pokračování nám předvedli možná svůj zatím nejvyspělejší počin,protože si narozdíl od jiných studií,které ždímou úspěšné značky až na kost moc dobře uvědomují,že všechno musí jednou skončit a nic netrvá věčně.Hned od začátku film navodí takovou nostalgickou atmosféru,aby nás poté vrhnul do drsné atmosféry školky,kde nám představí propracovanou společnost hraček,které diktátorsky vládne ďábelský medvěd Mazel.Staří známí hrdinové jsou stejně sympatičtí jako v předchozích dílech,ti noví pak příjemně dotvářejí atmosféru (Ken je boží!). Tvůrci do nás valí tuny odkazů na klasické filmy o útěku z vězení,spousty promakaných a neprvoplánových vtípku,kterým kraluje Buzz se svou španělštinou a vizuální stránka filmu je přirozeně skvostná,zvláště Mazlův flashback má parádní stylizaci.Celý film pak naprosto přirozeně vygraduje do dechberoucího finále,které je možná zatím nejnapínavější sekvencí,jakou jsem letos v kině viděl.A když si myslím,že tohle už nemůže nic překonat,přijde konec,při kterém mi tekly slzy proudem a bylo mi smutno,protože tohle byla jedna velká labutí píseň pro tyhle hrdiny a tímhle dílem tahle série zaručeně končí.A tohle se mnou prosím dokázal udělat animovaný film! Největším nedostatkem filmu bylo zaručeně 3D,které bylo absolutně zbytečné a žádné výraznější efekty jsem nepostřehl,ovšem to je drobnost,kterou moc rád odpustím.Pixar to zkrátka znovu zvládnul,obstál ve velmi těžké zkoušce na výbornou a za sebe říkám,že třetí Toy Story je dokonce nejlepší pixarovkou od Úžasňákových,které už bude hodně těžké překonat.Nicméně se už nemůžu dočkat dalšího filmu od Pixaru a zaručuju,že tentokrát mu budu bezvýhradně věřit i když půjde o pokračování a trailery budou sebeslabší,protože tihle hoši prostě filmům rozumí.A hlavně rozumí svým postavám,což je možná ještě důležitější. 90 % ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Ačkoliv k tomuhle žánru netíhnu, tak tady jsem se docela bavil a závěrečná půlhodinka měla grády. A ten růžovej medvěd byl pěknej šmejd! :D 80% ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Veď je to dobrodružná gangsterka s náznakmi erotického thrilleru! Pravý mafiánsky boss, neľútostní poskoci, osudová chlap(!), mučenie, pokusy o likvidáciu nepohodlných postáv, spravodlivá odplata na záver. A samozrejme tomu nechýba ani myšlienka alebo ak chcete, posolstvo. Nuž keď už, tak potom tak a nijak inak. Síce to s motiváciou niektorých postáv a vyústením niektorých situácií nie je také presvedčivé ako sme privykli, najdôležitejší je ale fakt, že Toy Story 3 nič nekazí a odvážnym žánrovým mixom dokonca objavuje pre animovaný rodinný film doteraz netušené možnosti. Len to chce tých správnych ľudí (obrovské talenty) a nadšenie pre vec. Je potešujúce zistiť, že Pixar na to stále majú. Prekvapený sa začínam tešiť na špionážne Auta 2. ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Nestává se, aby pokračování filmové ságy mělo takový úspěch a bylo dle mého názoru ještě lepší než předešlé díly. Film plný vtipu, romantiky, dobrodružství a napětí. Nechyběl ani správný záporák, kterého nakonci čeká špatný konec. Nechyběla zamilovaná dvojice v podání Barbie a Kena, ketré čeká zkouška. Prostě tenhle animák se Pixaru povedl na jedničku a není se proč divit, že vyhrál i Oscara... ()

mrkt 

všechny recenze uživatele

Pravidelně tak jednou za půl roku koukám na poslední scénu a vždycky pláču jak želva. TO JE TAK SMUTNÝ!!! ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

PIXAR zkrátka neumí být průměrný :-) S Barbie a Kenem jsem neužil tolik zábavy snad od dob legendárního eurodance počinu jistého dánského hudebního tělesa... Jinak 3D téměř zbytečné, dabing (konečně po dlouhé době) velmi ucházející. ()

EXpenza 

všechny recenze uživatele

Příběh hraček jsem miloval už jako malý. A kdo ne že? Mluvící hračky, to byl v dětství můj sen :) Takže jsem o ničem nepřemýšlel a hned šel na třetí film o hračkách a jejich společných dobrodružství. Bezkonkurenčně nejlepší animovaný film co kdy byl natočen. Neuvěřitelné postavičky jako je Buzz a Woddy nebo pan a paní Bramůrkovi. Z toho filmu jsem měl naprostou husinu a ke konci mi ukápla i slza. Jedním slovem Grandiozní!! ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Člověk by ani neřekl, že po výborných dvou dílech a ještě po tak dlouhé době, se povede i díl třetí a ještě jako jediný dostane Oscara. Je to ale ve správných rukou. Celá trilogie je prostě nezapomenutelná, trojka to potvrzuje a finále je dojemné k slzám. Výborný snímek. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajších detských príbehov sa znova vracia a je naozaj úcithodné, že aj napriek tomu že je to tretí diel a že od posledného dobrodružstva našich hrdinov delilo jedno desaťročie, stále sa jedná o neskutočne kvalitnú oslavu detstva a všetkého čo sme ako deti mali radi a to hraní sa. Vidieť ústrednú dvojicu Woodyho a Buzza spolu ako podnikajú ďalšie zo svojich dobrodružstiev ma nielen že naplnilo šťastím, veselosťou, ale aj mi melancholicky pripomenulo tie najkrajšie momenty z môjho dospievania a to sa tvorcom podarilo. Film je farebný, nesĺzava do pátosu, na konci mi dokonca ušla jedna či dve slzičky a aj keď sa jedná o osvedčený toy story recept, ktorý sme mohli vidieť aj inde, a ktorý nám ponúka snáď všetky dovtedy poznané metódy stupňovania deja a nečakanej záchrany, stále som ochotný to pixaru tolerovať, lebo dakedy nemusíte byť originálny, dakedy stačí ak ste úprimný. A to čo fungovalo aj predtým, fungovalo perfektne aj teraz. odkaz na star wars ma neskutočne pobavil a navnadil na jedno z najvypätejších finále v toy story sérií vôbec. nemám čo vytknúť. Len neskutočne ďakujem za možnosť sa znova vrátiť k tomu čo robilo moje detstvo detstvom. ()

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi čtyřmi a pěti,ale nakonec musím dát čtyři,i přesto,že z mého pohledu jde o jeden z nejlepších animovaných filmů.Akorát mám prostě pocit,že animované filmy nejsou tak hodnotné jako hrané.Toy Story je legendární série a třetí díl rozhodně ostudu nedělá.Konec filmu mě také velmi dojal a mohu se rozloučit s pravděpodobně nejlepší animovanou sérií.Třetímu dílu dávám lehce pod 90% ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Po minulých dvou dílech sem se trochu obával co na mě teď vykoukne. Ale nadšení stále zůstává i když tu byly značné příznaky, a proto jsem musel snížit jeho laťku hodnocení. Příběh se velmi ujal hned na začátku a vy jste tak alespoň neztratili pojem co se děje. Výborně vymyšlené a zároveň ztvárněné, ovšem z toho nevychází celý film, chybělo mi tam to nadšení a pointa, které se mi dostávalo opravdu po malých doušcích. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Je sice blbost označit animák za skvost, ale proč ne. Skvělé ztvárněný přeros z dítěte na dospělého. Spousta nostalgie, vtipu, napětí. Prostě supr. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jediný diel, ktorý som videl. Keby boli predošlé diely moje srdcovky, tak by som sa asi z trojky posral blahom, ale keďže som ich nevidel a ani na ne nemám chuť, tak som si aspoň ušetril čisté trenky. Proste ma ten koncept jak žijú hračky, keď sa s nimi deti nehrajú, nikdy nezaujal. 5/10. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

krásné nostalgické dobrodružství, kterým nás provázejí naši oblíbení animovaní hrdinové a které nese prostá, ale naprosto pravdivá životní moudra - važme si dobrých přátel, protože jsou to nejcennější, co máme.. a čas prostě nezastavíš..... P.S.: ta narážka na Frajera Luka je geniální :)) ()

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

Akční, zábavné, napínavé, vyhrocené, chvílemi dojímavé a sladké ale ani na vteřinu ne nudné, banální, fádní či vlezlé. ToyStory jsou lepší každým dílem! ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama