Reklama

Reklama

Projekt LAZAR

  • Česko Projekt Vzkříšení (více)
Trailer

Muž, kterého čeká rozsudek smrti se náhle probudí s druhou šancí na život. Netrvá dlouho a ukáže se, že jeho nový život je možná děsivější, než ten předchozí.  Ben má podmínku téměř za sebou, a je nesmírně vděčný za vše, co mu život dal: krásnou ženu, roztomilou dcerku a stabilní plat. Jeho život vypadá idylicky ... Jenže pak Ben nečekaně přijde o práci a bláhově se vrátí zpět ke zločinu. Společně se svým bratrem se pustí do krádeže, která bude mít fatální následky. Ben najednou stojí před smrtící injekcí, musí se rozloučit se svou rodinou a připravit se na nejhorší. Nakonec je vše ještě trochu jinak. Ben se probere k vědomí na děsivém psychiatrickém oddělení, kde mu sdělí, že byl najat jako čistič podlahy. Ben nic nechápe a jediné čím si je jistý je jeho láska k manželce a dceři. Musí však přijít na kloub tomu, jestli skutečně unikl smrti z lopaty anebo se stal součástí něčeho mnohem hrozivějšího. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Hollister 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní thriller bez čehokoliv originálního, místy dost chaotické, napínavé jen chvíli, pokusy o zvraty také nefungují, stejně tak jako celý film. Walker by spíš měl někde běhat po pláži mezi děvčaty do půli těla nebo blbnout s vytuněnýma autama a do filmů a žánrů typu Projekt Lazar se raději nepouštět. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Ono je občas dobré, že si tvůrci nechají překvapení až na závěr. V konečném pohledu na celek jako takový je cosi neuspokojivého a tragicky nezajímavého. Klika je, že se Walkera dá dívat, osobně bych lepší alternativu pro hlavní postavu snad ani neviděla. Ale co když se v něčem pleteme? Co když celkový dojem dělají jen maličkosti, jež se nám zdají být zbytečně všední? ... "Proč sis to rozmyslel?" "Život si to rozmyslel za mě." ... Proč se nezamyslet? .... ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Občas mrazivá atmosféra a celkovo tak nejak dobrá kamera. Navyše Paľo Chodec je sympaťák nech hraje v sebe menšej vtákovine. A toto bola riadna. Sám neviem či som to pochopil správne, ale ak áno, potom je to blud za jednu hviezdu. Zároveň na rovinu hovorím, že som rozmýšľal aj o druhej, ale nevydalo. ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele

5 z 10, ale tento film mal potencial byt uspesny, skoda preskoda, mozno sa to chcelo trosku viac pohrat so scenarom, na 3 hviezdicky to nie je najma kvoli niekedy az zbytocnemu natahovaniu minutaze. Paul Walker to zahral celkom dobre, prostredie filmu je skvele, ale stale mi tam chybalo nieco, co by ma viac nadchlo. Kazdopadne, je to film, ktory sa da pozriet aspon raz. ()

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Prvních zhruba 70 minut je perfektních, ale ten konec to dost pohřbil. Přitom potenciál má tento film ohromný. Spousta napínavých, místy až děsivých scén a v úvodu nastíněná zajímavá myšlenka, která ale nakonec vyústí v něco úplně jiného. Silnější 3* a docela mě to mrzí, rád bych dal víc, ale nemůžu... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Heaven Project. (R´Hell)

Reklama

Reklama