Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

iamek 

všechny recenze uživatele

Britská verza je úžasná, ale USA verze je směšná. Každý díl podle šablony, kde kuchaři, hosté a Ramsey předvádějí směšné herecké výkony. Gordon přijde, nic se nedá jíst, hádky mezi personálem a pak fuckování Gordona. Poté plná restaurace, kdy hosté nadávají, že se to nedá jíst a šéfové odpustí hostům platbu. Nakonec změna interiéru, zlepšení mezilidských vztahů, plná restaurace a najednou vše je jako v pohádce. Směšná americká reality show, ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Svatá prostato! Díky za naše, z větší části, poctivé, české kuchyně! Pohlreichův způsob jak zlepšovat úroveň našich restaurací je oproti Gordonovi jen slabým čajíčkem pro batolata. Navíc, jak koukám, i pokora a chuť majitelů zdokonalit vedení svých podniků je úplně někde jinde než ta naše. Resp. je o hodně nižší. Taky se díky Zdendovi a jeho hláškám v naší reality šou člověk alespoň zasměje. Tady je to doslova na nože a někdy si říkám, jestli poteče krev a nebo jen nervy. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Moc dobře udělané, ovšem nemohu se zbavit dojmu, že je to celé předem napsané a tak i odehrané. Vzorec (alespoň u první řady - tedy 10 dílů) je stejný: Gordon Ramsay přichází do hospody, kde je vše špatně. Setkává se s vedením, které má spousty chyb. S tímto vedením pak Gordon bojuje. Vedení restaurace má problémy se změnami. A na závěr přichází jako blesk z čistého nebe náhlá změna šéfa navštíveného podniku, jak v charakteru, tak přístupu. Tedy přijetí Gordonových rad. Tento stále stejně se točící kolotoč ve mě vyvolává otázku, jak moc reálné to vše je. Ovšem i kdyby odpověď byla maximálně negativní, rozhodně to na druhou stranu nenudí, časově odsýpá a Gordona Ramsayho prostě budete obdivovat. 75% ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí viacerých častí musím editovať svoj komentár a žiaľ aj ubrať jednu hviezdičku na rovné tri. Nepáči sa mi, že v tejto show rozmýšľajú tí nesprávni. Gordon im podhadzuje komplet nové menu, prerába im reštaurácie a dostávajú tak všetko zadarmo, bez nejakej väčšej driny. Jedinou podmienkou je zmeniť svoj prístup. V tomto naplno vyhráva česká verzia tejto show, kde hlavní protagonisti musia sami prísť na to čo je dobré a čo zlé a na reštaurácii musia sami zapracovať. Bez finančných injekcií. A tak to celé vyzerá ako "zavolajte si ma, zaručene splním váš sen". A o tom by to nemalo byť. Jediné čo ma teší je fakt, že sú na svete, v civilizovanom svete, príšernejšie reštaurácie ako tie u nás. Týmto samozrejme nevyzdvyhujem. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsey objavuje "krásy" amerických reštaurácii. Na rozdiel od svojej pôvodnej anglickej verzie, tu chýba návrat na miesto činu.Takže ste okradnutí o jeho hodnotenie a hlavne ochutnanie jedál, ktoré mal svojím pobytom inšpirovať. Gordon o niečo viac tlačí na pilu (požiadavky amerických producentov sú jasné, chce to väčšie drama), ale inak znova staré dobré súboje šéfkuchárov o to, kto má väčšie gule. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama