Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

tron 

všechny recenze uživatele

Tento program ukazuje "svetoznámeho hajzla" Ramseyho v predsa len o dosť inom svetle, než afektovaná reality šou Pekelná kuchyňa. V nej bolo jeho správanie často zbytočne vyhrotené a "hrané". Tu nie. Tu je reálnejší, je viac podobný svojmu ja zo skutočného, reálneho života. Jasné, občas to musí vyhrotiť, sme predsa v televízii a musí to byť šou, ktorá ho odlíši od konkurencie. Ale keď chodí po otrasných amerických reštauráciách, aby im pomohol stať sa lepšími, viac v ňom vidno a cítiť človeka a odborníka, ktorý vie, čo robí. Majiteľov týchto podnikov na začiatku síce totálne zničí (mnohí z nich potom doslova plačú a majú slabšie nervové záchvaty!!!), ale keď sa rozhodnú, že sa skutočne chcú zmeniť k lepšiemu, od tej chvíle s ním spolupracujú a vtedy do toho ide naplno aj Ramsey a úprimne sa im snaží pomôcť. Zaujímavé je, že táto relácia ide na to fakt dosť tvrdo a ak Ramsey zistí, že hlavným problémom danej reštiky je extra mizerný kuchár, ktorý nemá šancu na zlepšenie, odporučí majiteľom vyhodiť ho a tí ho aj skutočne vyhodia (!). Zároveň táto relácia neznalým ukáže, že v USA je v skutočnosti kulinárska scéna na veľmi vysokej úrovni (ak sa, pravdaže, vydarí), nakoľko sa v nej spája množstvo medzinárodných scén (talianska, ázijská...). Každopádne, kto si myslí, že Zdeněk Pohlreich je drsný, zjavne ešte nepozná Gordona. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

O proti anglicke verzi jsou sprosta slova vypipany a misto na kuchyn se spis zameruje na majitele. Vetsinou to jsou rodinny prislusnici a Gordon mezi nima napravuje vztahy. Jak bylo v jednom dile receno: Gordon je jako bila Oprah. Diky bohu je ale v Americe kupa exotu a tak jsou aspon nejaky dily zabavny. Celkove to je slabsi nez puvodni verze a tak davam slaby 4*. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Předobraz české obdoby Ano, šéfe. Jenže tento předobraz je prost jakýkoliv hlášek a legrace, kam se podíváš. Celé je to koncipované jako jakýsi reality thriller show. Ramseyho team připomíná agenty FBI a sám Ramsey ztělesnění samotného anděla zkázy pro danou restauraci. Tak je to ale se všemi pořady Gordona Ramsaye. Jeho jsou ovšem akční, temnější a drastičtější a v neposlední řadě i pompéznější. Koneckonců je to světová show, nic z našeho malého rybníčku. Viděl jsem jen tuto sezonu, kdy Gordon Ramsey řádí v USA. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Natočil několik řad anglické i americké verze Noční můry kuchyně a Pekelná kuchyně kde učí kuchaře a výtěž je šéfkuchař v jeho restauraci. Vystupoval v milionech pořadů a do toho stíhá otevírat jednu restauraci za druhou. Jeho někdy né moc hezké jednání a tisíce sprostých slov během jedné minuty ho dokázala proslavit. Je nerad když ho lidi mají za televizní hvězdu on se nejradši zavře do některé ze svých restaurací a vaří. V jeho pořadech vidíme že dokáže být velikej tvrdák ale také má srdce. Stále má nazpaměti z jakých poměrů je on. Snaží se mladé talenty uplatnit ve svých restauracích a něco je naučit. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Čas od času zajímavý když to běží na pozadí, ale pravidelnějc bych to asi sledovat nezvlád. DRIRR poměrně trefně shrnul proč, já bych snad jen dodal, že mi přijde, že ty "záchrany" těch podniků se ve skutečnosti odehrávají kdesi na pozadí mimo kamery - jakoby Gordon přišel, dal všem seriózní rychlokurzy, nalil jim do restaurace hromady peněz a pak si všichni tak jako mimochodem skočili natočit i nějaké to drama na kameru. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama