Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 3

(série)
USA, 2010, 10 h 11 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Christopher Cousins, Jonathan Banks (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V předchozí řadě skončil Walter White dost nejistě. Ale pro dobro svojí rodiny dál tajně vaří perník. (Netflix)

Zajímavosti (13)

Perníkový táta - Kůň bezejména (2010) (epizoda) (S03E02)

  • V této epizodě Walter White (Bryan Cranston) ve vzteku vymrští pizzu na střechu svého domu. Dům, ve kterém se seriál natáčel, se stal oblíbenou destinací fanoušků seriálu, z nichž někteří jeho střechu z legrace bombardovali pizzami. Skuteční majitelé domu si kvůli tomu museli postavit vysoký plot. (Petrmachovec)

Perníkový táta - Kůň bezejména (2010) (epizoda) (S03E02)

  • V epizodě zazní krátká narážka na Česko. Když se Saul Goodman (Bob Odenkirk) snaží ukázat Walteru Whiteovi (Bryan Cranston) světlou stránku rozvodu, říká: „Budeš ohromenej z toho, co všechno můžeš mít. Thajky, Češky... Tyhle ženský jsou tak vděčný za to, že tu vůbec můžou bejt.“ (asdfasdf)

Perníkový táta - Kůň bezejména (2010) (epizoda) (S03E02)

  • V epizodě Kůň bezejména Walter White (Bryan Cranston) vztekle odhodí krabici s pizzou do vzduchu takovým způsobem, že pizza spadne na střechu domu. Před natáčením scény štáb hádal, kolik pokusů bude pro dokonalé natočení scény potřeba. Cranston to zvládl takříkajíc "na první dobrou". (Dalfor)

Perníkový táta - Už zase (2010) (epizoda) (S03E05)

  • Prádelna, která je zástěrkou pro podzemní laboratoř pro vaření pervitinu, je skutečná a lidé obsluhující stroje jsou místní zaměstnanci. Nicméně když Gus (Giancarlo Esposito) a Walt (Bryan Cranston) sestupují do podzemí, herci pouze předstírají, že jdou po schodech. (HellFire)

Perníkový táta - S.S.T. (2010) (epizoda) (S03E03)

  • Epizóda je venovaná Shari Rhodes, ktorá koncom roka 2009 prehrala boj s rakovinou prsníka. Shari Rhodes pracovala na seriáli v oddelení castingu a v tejto epizóde sa mihne v roli ženy na invalidnom vozíku pred supermarketom. (koba)

Perníkový táta - Už zase (2010) (epizoda) (S03E05)

  • Epizóda je venovaná Gwyn Savage, ktorá zomrela začiatkom roku 2010 vo veku 44 rokov. Na seriáli pracovala v oddelení castingu. (koba)

Reklama

Reklama