Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (764)

stration 

všechny recenze uživatele

Pro hororové fandy a ty, kterým nevadí kreslený blbovinky naprostá nutnost! U některých hlášek a scén jsem se opravdu smál nahlas. U mě zatím vítěz letošní sezony animáků. Škoda jen lehce nevyužitého potenciálu ostatních postav, které se ke slovu moc nedostaly na úkor samotného příběhu. To ale u podobných témat bývá. Nebylo by špatný natočit pokračování, kde se více rozvinou ostatní charaktery. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Sterilní a příliš infantilní animák, jehož potenciál zůstává nevyužit. Ač cílí na nejmenší děti, s klidem staví na postavách, které děti asi neznají (Frankenstein, Neviditelný muž) a odvíjí od toho humor. Ten je jinak přizpůsoben dětem, takže se pořád padá, prdí, krká atd. 3D efekt jsem absolutně neviděl, animace na druhou stranu kvalitní a některé vychytávky a vizuální gagy přišly vhod. Dabing se tentokráte moc nepovedl a hlavně závěrečný disco song v češtině je utrpení. Dospělého tu prostě nic moc nezaujme, což je špatně, protože se většinu času bude nudit. Po pár hodinách člověk zapomene, co vlastně viděl. Škoda, protože našlápnuto to mělo dobře. Takhle zůstává na střední cestě a jde spíše o zklamání. 50% ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Další schizofrenní animák, který na primitivní příběh určený dětskému divákovi nabaluje popkulturní odkazy, které nikdo z kategorie 0-12 nepobere. Zachraňuje to tak slušná zábavnost a pár originálních nápadů. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem keď si idem nejaký film pozrieť len tak z recesie že to po pár minútach vypnem, a dostanem dačo skvelé ... áno ma to dosť nedostatkov ale pre "večné dieťa" ako ja a ešte k tomu nevyliečiteľného romantika to bolo parádne, navyše sa človek aj pár krát zasmeje .. scénka kde dvojica pozerá na východ slnka bola dojemná ... ďakujem ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Velmi svěží a oddechový film. Člověk se nenudí a dokonce se chvílemi i dobře baví. Bohužel tomu lehce ubírá až křečovitě narvané rapování. Jeden z těch lepších animovaných filmů posledních 2 let. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Najzábavnejšia animovaná bžunda od čias Shreka. A ten sortiment všemožných sebaparodujúcich hororových figúriok s vymazlenou "gumennou" mimikou je tu snáď ešte väčší, než v rozprávkove u spomínaného zlobra. Bohužiaľ tou smršťou gagov, narážok (Twilight dostal po zásluhe) a grimás v zbesilom tempe a strihu, v ktorej sa snažia tvorcovia stihnúť na diváka vysypať do 90 minút všetky nápady, trošku trpí jedna nepodstatná vec - príbeh. Ten je totiž jasný ešte skôr, než dopozeráte trailer, nie to samotný film. :-) ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Detský animák, ktorý predstavuje kultové monštrá štúdia Universal malým divákom. Celý film sa nesie v nesílenom humore a celé to kazí len klišoidná zápletka. Taktiež aj príliš guľatá animácia ma po chvíľke prestala baviť. Ostatne vtípky presne vedeli z čoho a kam strieľať a zombieci ako hotelový personál potešili viac ako by som si bol kedy býval myslel. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Červený? 74%? Zbláznili jste se všichni? Posedla vás snad upírovská mánie typu Stmívání? Či máte doma kostým Draca? Vyrostly vám špičáky? Někdo vám daroval pláštík? Umíte se měnit v netopýra? Máte kamaráda Frankensteina? Nesnášíte oheň? Bydlíte v Rumunsku a leze vám to na mozek? Navštívili jste jeho zámek a změnili jste trvalé bydliště? Zavíráte se večer do rakve? Máte alergii na slunce? Vycházíte ven jen večer? Jste přespříliš bledí? Je vám víc než 120? Ne? Ne, ne a ne! Pokud je vám ovšem méně než pět, tak potom vše chápu. Ale dosti pochybuji o tom, že na čsfd je zaregistrovaný někdo, kdo ještě nemá na háku ani malou násobilku. Pokud ovšem někoho takového znáte, pošlete mi kontakt, ráda bych s oním dotyčným zkonzultovala jeho nejoblíbenější animované filmy. Předem děkuji za tipy. Ovšem o této, slušně řečeno, srajdě, mluvit nebudu. Stačilo mi, že jsem byla naštvaná od prvních pěti minut. Animovaný film určený především pro dětské diváky nemusí obsahovat fekální humor, postavy se nemusí pitvorně šklebit, nikdo nemusí nic ''rozpalovat'', všechny postavy nemusí být hodné a přestaňte už narážet do skel, prosím. To všechno dávno vyšlo z módy. Táák, děkuji Vám, pane Tartakovksy (vážně? Tatarka? Ne, zní to jako nějaký sýr....), právě jste mi zhnusil parodující animáky. Nechte ubohého Draculu žít, ano?! ()

Ombe 

všechny recenze uživatele

" 'Podrbejte mě někdo, mám blechy!' HA CHA CHA CHA 'Má blechy, protože je vlk.' ' Jo, ale nevysvětluj to. Pak to přestává být vtipné.' " Tak tohle to fakt zabilo :D . Nic moc animace a obecně animáky o příšerkách od američanů jsou strašný. Aspoň, že je to občas vtipné ;) . ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Geniální...ke konci na můj vkus až moc podbízivé mainstreamovému publiku (rapující Dracula), ale i tak výborný film. Mimořádně vtipný, svěží, nápaditý. Vlkodlak v podání Buscemiho byl úžasný:-)) ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Především musím vyzdvihnout soundtrack → Becky G - Problem (The Monster Remix) ft. will.i.am. Pohyblivý, taneční a zábavný film. Bohužel mi někdy přišlo, že si vyhráli pouze designeři a už se nedokázalo tak soustředit se na scénář, nebo nějak více zasáhnout do té muziky. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

3D. Výborný animák pro celou rodinu u kterého jsem se dost nasmál se spoustou odkazů a dobrých hlášek. Draculova dcera Mavis je dost sexy. Havaj - Hava co? ()

Jigy 

všechny recenze uživatele

Patřim asi k menšině, ale mě se to líbilo. Prostředí nestvůr a potvor je z tohoto pohledu celkem neohrané a autoři vymysleli plno skvělých gagů. Po ptragédiích jako byl Madagaskar a Ice age se jedná o celkem milou záležitost a při srovnání s těmito dílky musim dát nejméně 4*. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

po čase jsem se podíval na nějakou popcornovku. Příběhem vůbec nepřekvapuje a drží se vyšlapaných cestiček, které občas přibarvuje přitroublými hláškami. Určitě si to nezopakuju a přenechám hustejm a kúlovejm týnejždrům. Kvůli poslední půlhodince jsem to chtěl snížit na ubohou hvězdičku, ale slitoval jsem se. Ani v animaci nenachazím nic nového, tak musím snížit rating stylu jen na jedničku - prostě standard posledních 5-10let [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No, jak bych to popsal... Tentokrát jsem se docela bavil. I když mi zde nějaké ty vtipy štvali, tak jsem se docela pobavil. Postavy nejsou tak neskutečně blbé, jak jsem se obával. Skvělá narážka na Stmívání. Ale teď přejděme k tomu horšímu. Nijak překvapivý děj, zpěv, který mě neskutečně štval, děj se dal skvěle předpovídat. Jedna hvězdička za nějaké ty vtipy, druhá hvězdička za celé to provedení, a třetí za skvělou narážku na Stmívání, která se skutečně povedla. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Je jasný, že já mám doma taky krvavou Mavis, takže mi nezbývá nic jiného, než se konejšit, že je dobře, že ta má, ač je krvavý pomerančík, zatím nechce vidět svět. ()

Jack_D. 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků, co jsem v poslední době viděl. Když jsem na to šel do kina, byl jsem hodně skeptický a čekal jsem kdejakou kravinu. Opak byl pravdou! Bavilo mě to, od začátku do konce a několikrát jsem se společně s capartama v kině i nahlas zasmál. Paráda. Rozhodně všem doporučuji. ()

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama