Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Porno už neletí, ale takhle nějaká vraždička, po tom je sháňka... Klasická dvojka, která ovšem předchází jedničku, a tak je dopředu jasné, jak by měl příběh dopadnout. Pokud se těšíte na pár honiček a místy napětí, pak ok, pokud čekáte důmyslné mučeníčko a úchylné vraždičky, pak snad raději Hostel, než Motel. Obsadit film jen nesympatickými postavami byl zřejmě záměr, a tak jsem jen čekal, až všechny zařvou. Ovšem ta blond terminátorka mi lezla krkem až do konce....jasně, všem chlapům to nandá.... Co se slasherem, kde chybí gore? Ale úplně jsem se nenudil a film rychle utekl, takže průměr. Jen toho podříznutí se divák nedočká. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Prequel, který mi přijde již zbytečný, ale chápu že si Eric Bross chtěl po 4 TV filmech natočit aspoň nějaký video film. Prequel, který sice narozdíl od jedničky jde hned do akce a divák se nemusí 20 minut nudit, ale zato děj je hrozně natahován. Kluci ušatí totiž zjistili, že natáčení snuffů (reálného mučení a vražd) bude výdělečnější než samotná erotika a tak jdou do akce. Bohužel pro ně v tom jsou ještě nováčci, i když jeden z nich se spíš tváří jak Terminátor, a tak jim to moc nejde. Respektivě ty potvory jim totiž pořád utíkaj. A když dopadnou jednoho, tak ostatní zase utečou a tak dokola. Posledních 20min je toho jasným příkladem. Najdou, uteče jim, najdou, brání se, bouchne je a zas jim uteče a tak dál. Krásná ukázka toho, když jsou vrazi blbější než oběti. Člověk si už pak hraje s kocourem, stříhá si nehty a vlastně o nic extra nepřijde. Aspoň ta atmosféra to trochu zlepšuje, jelikož je podobná té v prvním dílu. Konec už nikoho nepřekvapí a na úplný závěr divákům Eric Bross připravil kamerové tornádo, jehož význam mi zůstává skryt. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O filme "Motel smrti", ktorý bol natočený v roku 2007 som napísal, že hodne smrdí neoriginalitou a nudou. To sú dôvody na to, aby som to už druhý krát nepozeral. Snímok "Motel smrti" bol pre mňa sklamaním. Dal som mu dve hviezdičky. Takže som sa musel veru poriadne premáhať, aby som si pozrel pokračovanie, prequel "Motel smrti 2". No predsa len som si to pustil. Bola to obdobná blbosť. Tento voyeuristický slasher ma vôbec nezaujal. Málo krvi, mdlá atmosféra, nesympatickí herci a nelogický, hlúpy scénar. ** ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Horrorový sequel, ktorý svojmu áčkovejšiemu predchodcovi nerobí vôbec zlé meno. Najpodstatnejším faktom, ktorý spravil môj dojem z filmu uspokojivý bol, že tvorcovia si dali záležať na snahe v absencii nezmyselných a nelogických scén, pretože som si nemusel každú chvíľu hovoriť, že prečo zase spadla, keď utekala pred vrahom, prečo, keď mala byť ticho, zrazu kopla do súpravy hrncov a každý v okruhu piatich kilometrov by hneď zistil, kde as nachádza, či podobné veci, ktoré ma vedia poriadne vytočiť. Takže spokojnosť, občas nejaká brutalitka, trhlo ma tiež zopár krát a nemusel som pretáčať. Kamera a hlavne strih boli fajn, hlavne je to celé poriadne a právne krátke a herci, hlavne hlavná obeť sa tiež v kričiacich a revajúcich scénach slušne krotila. 65%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jsem potěšen. Není to takový kopírák jak jsem se obával. Dvojka se soustředí na víc z vrahů a zákulisí jejich týmové hry, je to spíš příběh vrahů než obětí samotných a právě to se mi nejvíc líbilo. První třetina je tak výborně rozjetá, ale poté to spadne do průměru. Dalo se z toho vytřískat mnohem víc, pořád ale slušný. If you need anything, don't hesitate to scream. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama