Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo to robíš?“ – „Poriadok.“ Únavný, ťarbavý, nízkorozpočtový a rozťahaný video prequel, pôsobiaci dvojhodinovým dojmom, ktorý by si zaslúžil skôr 20%, ale keďže som videl stovky ešte oveľa nudnejších a hlúpejších hororov, dávam až 40%. Originál Nimróda Antala sa mi páčil (80%), pripadal mi pôsobivý od hercov cez atmosféru po napätie a snuff, ale toto je „klasická dvojka“. Dočerta, prequel. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

...trochu přechcaný konec, jakoby si tvůrce až na poslední chvíli uvědomil, že prequel nemůže skončit všelijak...chci však zdůraznit jednu věc, v tomto žánru není přece podstatným průšvihem iracionální chování postav.. vždyť i na pochybném počínání charakterů pod bičem teroru se daří vystavět solidní horror...Tím nejvyznamějším debaklem, který jsem na First Cutu spatřil je ona naprostá nevěrohodnost herců.. přece nelze naverbovat takový casting, kterému nevěříte psychické utrpení v situacích, které si panický strach žádají, ... nebo například přeživší slečna si vysedává v antonu s výjevem bez jediného náznaku psychické újmy...no to přeci né... resumé: V2 je slabší flick, který tlačí pod průměr herecké výkony i lajdácky zvládnutá atmosféra...3/10 ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré je približné na úrovni jednotky, možno o trochu lepšie. A to najmä preto, že sa tu nachádza viac postáv, čo robí film o niečo zaujímavejším oproti prvej časti. Inak film radím opäť medzi tie horšie, teda slabší priemer. Herecké výkony slabé, dejovo trochu nedomyslené a hororové scény zle natočené. /55%/ ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Další zbytečné pokračování aneb banda debilů pobíhá po lese s pytlama na hlavě a dělají bububu. Je až neuvěřitelné jak je tento film zabydlen neskutečným stádem blbců. Hlavní hrdinka je aspoň pěkná, ale ostatní to je děs a hrůza. Její přítel je trapák, ovšem jeho kamarádovi z dětství nesahá ani po kotníky. V něm je totiž role velkohubého černocha dohnaná do naprostého extrému. Po půl hodině bych byl sám ochotný někomu zaplatit, aby ho už konečně zabil. A záporáci? Majitelé motelu jsou jemně retardovaní a jde z nich děs asi jako z mokrejch banditů ze Sám doma. Jediná postava, která mě dokázala pobavit byl maniakální zabiják Smith. A to tím, jak se úporně snaží být drsňák a vypadat cool. Ve výsledku je to opravdu sranda, když pozorujete jeho snahu se všelijak ďábelsky šklebit a do toho ještě pronášet věty jako: ,,Miluju, když se třesou strachy!", nebo ,,Připomínáš mi jednu holku z Little Rock. Ta táááák krásně křičela..." Ve filmu samotném se toho moc neděje a když přece jen, je to podané naprosto nezajímavě a nudně. Ani první díl mě nijak nenadchnul, ale je to stokrát lepší než tenhle blábol. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s jedničkou to byla docela bída. Nudný děj, hororová atmosféra tu úplně chybí a celkově byla druhá část celkem zbytečná. Kdyby alespoň ta hudba to trochu vylepšila... No pochválit se dá tak námět, který se ovšem špatně vyvinul, pár scén nebylo špatných a obsazení by taky ušlo. Ale čekal jsem od filmu víc! 30%, víc tomu nedám. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama